Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Όλοι οι προβολείς σήμερα πέφτουν πάνω στην προσωπική σας ζωή, γεγονός που ενδέχεται να σας κάνει να νιώσετε άβολα. Μη λάβετε υπόψη σας τις απόψεις άσχετων όσον αφορά τα ερωτικά σας. Μόνο εσείς ξέρετε τι θέλετε και πώς ακριβώς το θέλετε. Ηρεμία στο σκέλος των επαγγελματικών. Οι διαφωνίες επιδρούν με δημιουργικό τρόπο στη δουλειά σας.

Ταύρος Είναι πολλοί αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας εξωθήσουν στα άκρα σήμερα, αλλά εσείς πρέπει να μείνετε πιστοί στους στόχους και το ήθος σας. Μην παρασύρεστε από την παρορμητικότητά σας γιατί κανείς δεν θα βγει κερδισμένος. Η Αφροδίτη αναπτερώνει

την αυτοπεποίθησή σας στον τομέα των ερωτικών. Κάντε τώρα την κίνηση που αναβάλλετε επί αρκετές μέρες.

Δίδυμος Η εμπιστοσύνη είναι το φλέγον ζήτημα της ημέρας, και καλά θα κάνετε να του δώσετε την προσοχή που αξίζει. Μην ανοιχτείτε σε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους, όσο ελκυστικοί κι αν είναι. Μείνετε κοντά στην οικογένεια- οι εξελίξεις σας θέλουν ενωμένους με τους στενούς συγγενείς σας.

Καρκίνος Η έντονη διαφωνία σας με έναν στενό φίλο, θα ρίξει αρκετά τη διάθεσή σας, όμως η δύναμη να ανατραπεί αυτό το κλίμα, βρίσκεται στα χέρια σας. Υπερβείτε τον εγωισμό σας και δώστε βάση στην ουσία των πραγμάτων. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσετε απότομες αλλαγές στα επαγγελματικά. Βολευτείτε στην παρούσα κατάσταση, για την ώρα.

Λέων Ο Δίας σας δίνει το χρόνο που χρειάζεστε για να προσαρμοστείτε στο νέο κλίμα που δημιουργείται στη ζωή σας. Δεν είναι ανάγκη να προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις- τα πάντα θα γίνουν στην ώρα τους. Θετικές οι εξελίξεις των αισθηματικών σας. Μοιραστείτε κάποια βάρη με πρόσωπα της εμπιστοσύνης σας, αρκετά κουβαλήσατε μόνοι σας.

Παρθένος Μια νέα ιδέα μπορεί να σας οδηγήσει πολύ ψηλά, αρκεί να την εκμεταλλευτείτε σωστά. Έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, Παρθένοι, και μην παραδώσετε τα όπλα με την πρώτη δυσκολία. Ο Κρόνος σας φέρνει αρκετά βήματα πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που θαυμάζετε για πολλούς λόγους. Μην το αφήσετε να απομακρυνθεί προτού επωφεληθείτε απ’ την παρουσία του.

Ζυγός Δεν είναι ανάγκη να κάνετε τα πάντα μέσα σε μια μέρα, Ζυγοί. Απαλλάξτε τον εαυτό σας από μια δυσάρεστη υποχρέωση και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα ερωτικά σας, ειδικά αν τα έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Η Αφροδίτη ευνοεί τις επανενώσεις, γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε μια τέτοια προοπτική. Κάποια άτομα επιστρέφουν χωρίς να τα περιμένετε.

Σκορπιός Μη μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα στο σπίτι, Σκορπιοί, όσο κι αν σας απασχολούν. Διαχωρίστε την προσωπική σας ζωή από την εργασιακή, γιατί στο τέλος θα δημιουργήσετε αντιπάθειες και στους δυο χώρους. Πρόοδος στα οικονομικά σας. Η προσεκτική διαχείριση των χρημάτων σας επιτέλους αποδίδει τους καρπούς που περιμένατε.

Τοξότης Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από άτομα που δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας. Ίσως ήρθε η ώρα, Τοξότες, να στραφείτε σε νέες κατευθύνσεις, όσον αφορά τις ερωτικές σας βλέψεις. Ησυχία στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας. Απολαύστε την κατάσταση ως έχει, και μην προσπαθήσετε να την αλλάξετε με το ζόρι.

Αιγόκερως Ο Ερμής σας φέρνει αντιμέτωπους με μια υπόθεση από το παρελθόν, που κάνατε το λάθος να θεωρήσετε λήξασα, προτού βεβαιωθείτε ότι έχει πράγματι τελειώσει. Αυτή τη φορά, πρέπει να βάλετε τελεία, όσο επώδυνο κι αν είναι. Πρόοδος στα επαγγελματικά- αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες και θα ανταμειφθείτε πιο γρήγορα απ’ ό, τι νομίζετε.

Υδροχόος Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον προγραμματισμό σας σήμερα, και προσπαθήσετε να αποστασιοποιηθείτε από τους ανθρώπους που σας αποσπούν την προσοχή χωρίς λόγο. Έχετε δουλειά μπροστά σας. Η ερωτική έλξη προς Παρθένους και Κριούς είναι αδιαμφισβήτητη. Διαχειριστείτε την με ψυχραιμία, όσο ακραία κι αν είναι τα συναισθήματά σας. Η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω, παίζει τεράστιο ρόλο.

Ιχθύς Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, Ιχθείς. Δεν μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη για τις όποιες αστοχίες των γύρω σας, όσο κι αν νοιάζεστε γι’ αυτούς. Καιρός να κοιτάξετε περισσότερο τη δική σας δουλειά. Δώστε σε ένα πρόσωπο που σας πολιορκεί διαρκώς, την ευκαιρία να σας αποδείξει κατά πόσο αξίζει την προσοχή σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα