Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Ο τρόπος που ορισμένοι επιλέγουν να σας δείξουν την αγάπη και την εκτίμησή τους δεν μπορεί να σας βρίσκει πάντα σύμφωνους, Κριοί. Αποδεχτείτε τη διαφορετικότητα και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Μια μέρα μακριά απ’ τη δουλειά και τις σκοτούρες θα σας κάνει περισσότερο καλό απ’ ό, τι νομίζετε. Ξεκολλήστε λίγο απ’ τη ρουτίνα.

Ταύρος Οι προθέσεις εκείνου που σας πολιορκεί στενά, δεν είναι απολύτως ξεκάθαρες σ’ αυτή τη φάση. Δώστε του το ερέθισμα που χρειάζεται για να ανοιχτεί. Η Αφροδίτη σας παροτρύνει να ψαχτείτε και σε άλλες ερωτικές διαδρομές πέρα από τις συνηθισμένες. Φαίνεται πως ο πειραματισμός

είναι ό, τι σας έλειπε το τελευταίο διάστημα.

Δίδυμος Μια παρεξήγηση θα σας βγάλει απ’ τα ρούχα σας σήμερα, όμως η υπομονή είναι το στοιχείο εκείνο που θα σας δώσει το πάνω χέρι μακροπρόθεσμα. Περιμένετε μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η μέρα δεν ενδείκνυται για ερωτικές ακροβασίες. Μείνετε πιστοί σε ό, τι έχετε και μην το υποτιμάτε καθόλου.

Καρκίνος Σήμερα, ο Δίας σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε τη διαφορά στον επαγγελματικό τομέα, αλλά οι τρικλοποδιές των γύρω σας ενδέχεται να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο προς την επιτυχία. Καιρός να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο. Προσοχή στις πληροφορίες που μοιράζεστε με ανοίκεια πρόσωπα. Ο κίνδυνος της έκθεσης είναι μεγαλύτερος από ποτέ.

Λέων Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας ασκεί πρωτόγνωρη επιρροή σήμερα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Διαφυλάξτε όσο μπορείτε τα κεκτημένα σας. Δεν σας συμφέρει να ρισκάρετε σ’ αυτή τη φάση. Ο Ερμής σας φέρνει ενώπιον ενός εργασιακού διλήμματος, που μπορεί να σας οδηγήσει ακόμη και στον θρίαμβο. Φερθείτε προσεκτικά.

Παρθένος Τα υπονοούμενα σήμερα σημαίνουν περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Διαβάστε πίσω απ’ τις γραμμές και μην αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω. Μια παλία αντιπαλότητα έρχεται πάλι στο προσκήνιο, με νέους όρους αυτή τη φορά. Μην ενδώσετε σε καυγάδες και εντάσεις. Χειριστείτε την άλλη πλευρά με ήπιο τρόπο και σταδιακά θα την κερδίσετε.

Ζυγός Μη βιάζεστε να κατοχυρώσετε με το ζόρι μια θέση στην καρδιά ενός συγκεκριμένου ατόμου. Αδιαφορήστε λίγο, και η θέση θα φυλαχθει μόνο για σας από το ίδιο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσοχή στον επαγγελματικό ανταγωνισμό σήμερα. Δεν είναι όλες οι συναδελφικές σχέσεις πλασμένες αγγελικά. Ίσως χρειαστεί να καταφύγετε σε αθέμιτα μέσα.

Σκορπιός Η αντοχή και η επιμονή σας επιτέλους αποδίδουν καρπούς. Η άποψή σας πάνω σε ένα κρίσιμο θέμα αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές των ατόμων που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας. Ο Κρόνος αποκαθιστά τις σχέσεις σας με ένα συγγενικό πρόσωπο και δημιουργεί ολοκαίνουργιες προοπτικές για το μέλλον. Δώστε τόπο στην οργή.

Τοξότης Το αντικείμενο του ερωτικού σας πόθου παίζει μαζί σας, γιατί προφανώς θεωρεί πως έχει αυτή τη δυνατότητα. Είναι στο χέρι σας να νομιμοποιήσετε ή να ανατρέψετε την κατάσταση. Αλλαγές προς το καλύτερο σημειώνονται στα επαγγελματικά σας τώρα. Μην επαναπαυθείτε όμως- έχετε ακόμη δρόμο μπροστά σας μέχρι να είστε πραγματικά ασφαλείς.

Αιγόκερως Ο Άρης σας βάζει σε περιπέτειες σήμερα, που έχουν κυρίως να κάνουν με τις ερωτικές σας σχέσεις. Ένα μυστικό που δεν σας συμφέρει, κινδυνεύει να βγει στην επιφάνεια. Αφήστε το πράγμα να κυλήσει μόνο του στα επαγγελματικά. Σαν πολύ πιέσατε ανθρώπους και καταστάσεις. Η υπομονή και η ηρεμία σας θα εκτιμηθούν.

Υδροχόος Είναι λάθος να αφήνετε μια τυχαία ερωτική αποτυχία να σας παίρνει από κάτω, Υδροχόοι. Η μάχη μπορεί να χάθηκε, αλλά ο πόλεμος σε καμία περίπτωση δεν τελείωσε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά θέματα σήμερα. Με μια έξυπνη κίνηση θα μπορέσετε να φέρετε στα μέτρα σας μια άβολη, μέχρι πρότινος, κατάσταση.

Ιχθύς Ευχάριστες οι εξελίξεις των ερωτικών σας σήμερα. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να στείλετε τα μηνύματα που θέλετε με διακριτικό και εύστοχο τρόπο. Μην εφησυχάσετε όμως με το πρώτο καλό σημάδι. Μη βασίζεστε στις καλές προθέσεις των άλλων γιατί συνήθως δεν αρκούν. Απαιτήστε έργα προτού δεσμευτείτε σε μια κατάσταση που δεν αλλάζει εύκολα.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα