Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Η πονηριά και η διπλωματικότητά σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων σήμερα. Δεν χρειάζεται να γίνονται τα πάντα κατευθείαν- κάποιες σχέσεις θέλουν χρόνο και τρόπο για να ωριμάσουν. Μην αναβάλετε τίποτα για αργότερα, ειδικά αν πρόκειται για επαγγελματικό ζήτημα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διευθετήσετε ό, τι σας βαραίνει.

Ταύρος Η μέρα κυλάει ήρεμα, αλλά μια απροσδόκητη είδηση θα σας προκαλέσει προβληματισμό. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς όσα

μαθαίνετε από έμμεσες πηγές, Ταύροι. Προτιμήστε να διαμορφώσετε προσωπική γνώμη για κάθε θέμα που σας απασχολεί. Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας, φέρνοντάς σας ένα βήμα πιο κοντά στη δέσμευση και την αποκλειστικότητα.

Δίδυμος Ο εργασιακός σας φόρτος γίνεται τώρα εντονότερος απ’ ό, τι συνήθως, αλλά σ’ αυτή τη φάση, μια τέτοια εξέλιξη μάλλον σας συμφέρει. Κάντε ό, τι μπορείτε για να δείξετε τις ικανότητές σας σ’ αυτούς που σας παρακολουθούν. Προσοχή στις πληροφορίες που μοιράζεστε με τον κόσμο. Δεν είναι όλοι όσο καλοπροαίρετοι πιστεύετε.

Καρκίνος Ένα ελκυστικό άτομο προσπαθεί να σας παρασύρει σε ένα πρωτόγνωρο ερωτικό μονοπάτι, αλλά δεν είναι βέβαιο κατά πόσο θα βγείτε αλώβητοι από αυτή τη δοκιμασία. Εμπιστευτείτε μόνο το ένστικτό σας. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στα επαγγελματικά σας, οι οποίες, όμως, δεν πρόκειται να επηρεάσουν δραματικά τη δουλειά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Λέων Δεν χάλασε κι ο κόσμος αν ξεφύγετε για μια μέρα από τη ρουτίνα σας, Λέοντες. Ακολουθήστε τη συμβουλή ενός τολμηρού Τοξότη, και πειραματιστείτε προς μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Σε καλή τροχιά τα αισθηματικά σας. Μια μεγάλη αλλαγή βρίσκεται προ των πυλών, αλλά δεν είστε ακόμα απολύτως έτοιμοι να την υποδεχτείτε.

Παρθένος Οι ισορροπίες μιας μακροχρόνιας σχέσης σας διαταράσσονται, αλλά αυτό δε σημαίνει πως έφτασε το τέλος της σχέσης. Βάλτε εγωισμούς και ιδιοτροπίες στην άκρη, και καταπολεμήστε το πρόβλημα από τη ρίζα του. Μια καινούργια γνωριμία θα σας τονώσει το ηθικό και θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε μια κατάσταση.

Ζυγός Καυγάδες και αντιπαραθέσεις σας περιμένουν σήμερα, ειδικά αν βρίσκεστε σε σχέση. Υπερασπιστείτε τις θέσεις σας, αλλά μην τραβήξετε την κατάσταση στα άκρα. Θα το μετανιώσετε μετά. Ο Κρόνος σας φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια με έναν διαφωτιστικό τρόπο. Έχει έρθει η ώρα να παραδεχτείτε, χωρίς υπεκφυγές, ένα παλιό σας λάθος.

Σκορπιός Μια νέα επαγγελματική πρόκληση δοκιμάζει τις αντοχές σας, αλλά απ’ ό, τι φαίνεται, έχετε την ικανότητα να τα βγάλετε πέρα. Μην παρασυρθείτε από τον αυθορμητισμό σας, ειδικά σε ό, τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Μην επαναφέρετε στην επικαιρότητα μια πονεμένη υπόθεση που κανείς δεν θέλει να θυμάται.

Τοξότης Η μακροχρόνια αποχή από μια κακή συνήθεια φαίνεται πως σας έχει ευνοήσει πολύ. Σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να βοηθήσετε κι άλλους να ακολουθήσουν το δρόμο που πρώτοι εσείς χαράξατε. Εκμεταλλευτείτε την και θα βγείτε κερδισμένοι. Κυνηγήστε χωρίς φόβο το άτομο που σας έλκει ερωτικά. Θα το καταλάβετε πριν από οποιονδήποτε άλλον, όταν θα έχει έρθει η ώρα να σταματήσετε.

Αιγόκερως Η ερωτική πολιορκία εντείνεται υπερβολικά σήμερα, γεγονός που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Διασκεδάστε όσο θέλετε, αλλά προσέξτε να μην εκτεθείτε στα μάτια σημαντικών προσώπων. Πρόοδος στα οικονομικά σας. Η εγκράτειά σας ήταν εντυπωσιακή και τώρα αρχίζει να αποδίδει τους καρπούς που περιμένατε. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως τώρα μπορείτε να γκρεμίσετε με μιας όσα χτίσατε.

Υδροχόος Οι απρόσμενα θετικές εξελίξεις των επαγγελματικών σας απορροφούν όλη σας την προσοχή, απομακρύνοντάς, κατά κάποιο τρόπο, από το μυαλό σας όλες εκείνες τις σκέψεις που το βασάνιζαν, αναφορικά με έρωτες και ματαιωμένα ειδύλλια. Δώστε τη βοήθειά σας σε όποιον σας τη ζητήσει σήμερα, ειδικά αν προέρχεται απ’ το οικογενειακό περιβάλλον.

Ιχθύς Δώστε μια ακόμη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σας απογοήτευσε, αλλά το ‘χει μετανιώσει. Ο Δίας σας δίνει το πάνω χέρι στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε με σύνεση. Ηρεμία στον επαγγελματικό τομέα. Οι εντάσεις ανάμεσα στους συναδέλφους σας κι εσάς έχουν τώρα δημιουργικό χαρακτήρα.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα