Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Σε κάποιους πειρασμούς, Κριοί, δεν υπάρχει λόγος να αντιστεκόμαστε. Ενδώστε σε μια απόλαυση που μόνο καλό μπορεί να σας κάνει πρακτικά και ψυχολογικά, και μην πέσετε στην παγίδα των τύψεων, που θέλουν να σας ρίξουν μερικοί. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας, την οποία πρέπει να αξιοποιήσετε δημιουργικά. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προμοτάρετε μια καινούργια ιδέα.

Ταύρος Η συνεργασία είναι η λέξη-κλειδί για σας σήμερα, που μπορεί να σας οδηγήσει σε πολύ υψηλά επίπεδα επιτυχίας. Παραμερίστε τις όποιες διαφορές σας με έναν παλιό φίλο και κυνηγήστε το κοινό σας συμφέρον. Η Αφροδίτη ευνοεί

το φλερτ και την πολιορκία. Μην κρατάτε αρνητική στάση απέναντι σε ένα καινούργιο πρόσωπο που σας προσεγγίζει διαρκώς.

Δίδυμος Η διάθεσή σας περνάει από πολλά σκαμπανεβάσματα σήμερα, αλλά ο δρόμος προς την ιδανική ψυχική ισορροπία δεν είναι όσο κακοτράχαλος νομίζετε. Εμπιστευτείτε τους Ζυγούς που σας περιβάλλουν, ακόμη κι αν δεν σας γεμίζουν το μάτι. Πρόοδος σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που είχε μείνει στάσιμο για μεγάλο διάστημα. Επιμείνετε στη νέα σας προσπάθεια.

Καρκίνος Πολλοί θα δοκιμάσουν να σας αποθαρρύνουν σήμερα, αλλά εσείς πρέπει να μείνετε προσηλωμένοι στον βασικό σας στόχο. Ο Δίας ενισχύει την αποφασιστικότητά σας και σας χαρίζει επιπλέον κίνητρα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να παίξετε με τις αντοχές ενός ατόμου με το οποίο σχετίζεστε ερωτικά. Μάλλον θα σας απογοητεύσουν.

Λέων Το κλίμα που διαμορφώνεται σήμερα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, σας προτρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερο τη διπλωματικότητά σας και λιγότερο την αμεσότητα του χαρακτήρα σας. Κάποια πράγματα απλώς δε λέγονται ευθέως, Λέοντες. Προσοχή στα υπονοούμενα ενός ατόμου με εξουσία. Κάτι σημαντικό προσπαθεί να σας πει, που πρέπει να το αποκρυπτογραφήσετε μόνοι σας.

Παρθένος Μην αποφεύγετε τις συγκρούσεις με τέτοια επιμονή, Παρθένοι, γιατί απλώς αναβάλλετε το αναπόφευκτο. Μερικές προστριβές μπορεί να αποδειχτούν ευεργετικές για τη σχέση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο (ή και με περισσότερα) Ο Άρης αυξάνει τον ανταγωνισμό στον επαγγελματικό χώρο, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό για σας. Δείξτε τι αξίζετε.

Ζυγός Η υπομονή σας σιγά σιγά εξαντλείται, κι αυτό σημαίνει ότι έφτασε επιτέλους η στιγμή να ξεκαθαρίσετε την ομιχλώδη κατάσταση ανάμεσα σε σας και έναν παλιό εραστή. Αρκετά ζήσατε μες στην αβεβαιότητα- καιρός για εξηγήσεις. Απότομες αλλαγές στα επαγγελματικά. Μη βιαστείτε να επιλέξετε λύσεις, που δεν είστε σίγουροι αν σας αντιπροσωπεύουν.

Σκορπιός Ευχάριστο το κλίμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Δεν χρειάζεται να μετράτε τα λόγια σας και να προσέχετε διαρκώς τις αντιδράσεις σας- οι αντοχές των γύρω σας είναι τώρα πιο διευρυμένες από ποτέ. Μην αγνοήσετε την έκκληση ενός στενού φίλου για βοήθεια. Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ’ ό, τι φαίνονται.

Τοξότης Μη φορτώνετε ένα κοντινό σας πρόσωπο με περισσότερα βάσανα απ’ όσα αντέχει, Τοξότες. Αν δεν σας ικανοποιεί η στάση του, απλώς ψάξτε κάπου αλλού αυτό που αναζητάτε. Είναι καλύτερα για όλους. Οι ταραχώδεις σχέσεις σας με την οικογένεια αποκαθίστανται, μετά από μια περίοδο εντάσεων. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως Ένα κακό προαίσθημα δεν σας αφήνει να ησυχάσετε, κι αυτή η κατάσταση δεν είναι καθόλου αμελητέα. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και αποφύγετε τις κακοτοπιές με τον τρόπο που νομίζετε. Οι συμβουλές των άλλων περιττεύουν. Πρόοδος στα ερωτικά σας. Οι αργοί ρυθμοί τελικά βοήθησαν την πορεία μιας σχέσης που ξεκίνησε με κακούς οιωνούς.

Υδροχόος Κυνηγήστε τους στόχους σας χωρίς ενδοιασμούς, Υδροχόοι. Τα λάθη είναι μες στο παιχνίδι, ειδικά στον βαθμό που αφορούν τις ερωτικές σας περιπέτειες. Σε κάθε περίπτωση, όμως, μην αφήσετε την κριτική των άλλων να σας πλήξει. Ο Κρόνος βελτιώνει τις εργασιακές σας συνθήκες, αλλά σας φέρνει ενώπιον ενός άχαρου διλήμματος.

Ιχθύς Σήμερα μπαίνετε στον πειρασμό να πιέσετε ασυνήθιστα πολύ μια κατάσταση, για να επισπεύσετε την εξέλιξή της. Κανένα καλό αποτέλεσμα, όμως, δε βγήκε ποτέ από μια τέτοια τακτική. Κάντε υπομονή, Ιχθείς, και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Ποντάρετε στις καινούργιες γνωριμίες σας, ανεξάρτητα από το αν έχουν φιλικό ή ερωτικό χαρακτήρα.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα