Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για εσάς για την Κυριακή 2 Ιουνίου

Κριός Μη βιαστείτε να κρίνετε μια απόφαση που πάρθηκε εν βρασμώ ψυχής, όσο αρνητικά κι αν είναι τα συναισθήματά σας απέναντι σ’ αυτόν που κλήθηκε να την πάρει. Δώστε περιθώριο στα πνεύματα να ηρεμήσουν, και η εξέλιξη των πραγμάτων θα δικαιώσει την υπομονή σας. Σε πιεστικό κλοιό οι σχέσεις σας με Αιγόκερους και Ιχθείς.

Ταύρος Η εμπιστοσύνη σας σε ένα συγκεκριμένο

πρόσωπο αποκαθίσταται μετά τους έντονους κλυδωνισμούς της μεταξύ σας σχέσης. Είστε σίγουροι όμως, πως δεν του χρωστάτε μια μεγάλη συγγνώμη ; Η Αφροδίτη σας βάζει επιτέλους στον σωστό ερωτικό δρόμο, μετά από αρκετά χιλιόμετρα λανθασμένης πορείας. Μην ασχολείστε άλλο με τα παλιά, ό, τι έγινε έγινε.

Δίδυμος Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσεγγίσετε έναν χαμένο φίλο, βάζοντας στην άκρη όσα σας χώρισαν (δίκαια ή άδικα). Μην ξοδέψετε χρόνο σε παρελθοντολογικές κουβέντες, μπείτε κατευθείαν στην ουσία. Ομαλά τα πράγματα στα επαγγελματικά σας. Οι μικροεντάσεις δεν αποτελούν απαραίτητα λόγο να προβληματιστείτε. Καλύτερα να τις απολαύστε όσο μπορείτε.

Καρκίνος Το ερωτικό φλερτ γίνεται αρκετά παιχνιδιάρικο τώρα. Προσοχή, Καρκίνοι, ακροβατείτε με επικίνδυνο τρόπο ανάμεσα στο σοβαρό και το αστείο. Οι επικοινωνιακές ισορροπίες σας είναι ευαίσθητες, γι’ αυτό αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Άνοδος στα οικονομικά σας, που θα κάνει μερικούς να τρίβουν τα μάτια τους μπροστά στην απρόσμενη επιτυχία σας.

Λέων Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους δεν είναι στα καλύτερά τους τώρα, αλλά αυτό καθόλου δεν πρέπει να επηρεάσει την απόδοσή σας. Διακρίνετε το καθήκον σας από την άποψη που νομίζετε ότι έχουν οι άλλοι για σας. Ο Δίας αυξάνει κατακόρυφα την ενέργειά σας, παροτρύνοντάς σας να τη διοχετεύσετε στον τομέα των αισθηματικών.

Παρθένος Μόνο τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου μπορούν να σας βγάλουν απ’ το αδιέξοδο στο οποίο έχετε περιέλθει. Καλύτερα να μην εμπιστευτείτε ευαίσθητες πληροφορίες σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό. Αλλαγή κλίματος στο σπίτι. Μια ιδέα σας που είχε κάποτε απορριφθεί με αποδοκιμασίες, γίνεται τώρα δεκτή με ιαχές.

Ζυγός Μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση των ερωτικών σας όπως έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό, αλλά όλα δείχνουν ότι το μόνο που σας συμφέρει, είναι να κάνετε υπομονή. Οι επαναστατικές τάσεις μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν. Ευχάριστες οι εξελίξεις σε ένα ακαδημαϊκό/ πνευματικό θέμα που σας απασχολεί.

Σκορπιός Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, Σκορπιοί, κι εσείς δεν μπορείτε να αναγκάσετε τους άλλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αποστασιοποιηθείτε απ’ όσους αποδείχθηκαν υπερβολικά ανώριμοι, πριν να ‘ναι πολύ αργά. Περίεργη η τροπή που παίρνουν τα ερωτικά σας. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας από την αρχή.

Τοξότης Η αφοσίωσή σας στα επαγγελματικά σας, σας έχει αποσπάσει εντελώς την προσοχή από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δεν είναι ανάγκη να δοθείτε ολοκληρωτικά σε έναν μόνο τομέα της ζωής σας, Τοξότες. Δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά κι ελεύθερα. Ο Ερμής σας γυρνάει με έναν περίεργο τρόπο στο παρελθόν, φέρνοντάς σας ξανά αντιμέτωπους με ένα ειδύλλιο που έληξε άδοξα.

Αιγόκερως Το σαββατοκύριακο αυτό δεν ενδείκνυται για πολλές εξόδους και κοινωνικές συναναστροφές. Αυτό που γυρεύετε, βρίσκεται πολύ πιο κοντά σας απ’ ό, τι νομίζετε. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας. Δώστε σε ένα πρόσωπο που απομακρύνατε, την ευκαιρία να σας εξηγήσει γιατί έκανε ό, τι έκανε. Οι απαντήσεις του μπορεί να σας εκπλήξουν.

Υδροχόος Οι πρόσφατες εξελίξεις των ερωτικών σας, σας έχουν ρίξει λίγο ψυχολογικά, αλλά η εμφάνιση ενός νέου προσώπου στη ζωή σας θα δώσει νέα πνοή στα πράγματα. Πείτε ναι σε ασυνήθιστες προτάσεις. Η Αφροδίτη αναθερμαίνει τις σχέσεις σας με έναν σημαντικό φίλο, αλλά η διατήρηση της κατάστασης βρίσκεται στα χέρια σας.

Ιχθύς Τα επαγγελματικά σας συνδέονται με τα ερωτικά σας κατά έναν πολύ περίεργο τρόπο, τώρα. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που προκύπτουν αλλά μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Η άποψή σας για ένα πρακτικό ζήτημα αλλάζει άρδην. Δεν είναι κακό να προσαρμόζεστε στα εκάστοτε δεδομένα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα θυσιάσετε μερικές ιδέες σας.

Πηγή: lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα