Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας

Κριός Μην υποτιμάτε τον εαυτό και τις αντοχές σας, Κριοί. Στην πραγματικότητα, οι δυνάμεις σας είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ ό, τι νομίζετε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την υπέρβαση, απλώνοντας το χέρι σας περισσότερο από το συνηθισμένο (σε όλους τους τομείς). Η μέρα κυλάει άνετα στη δουλειά. Καλύτερα, όμως, να κρατήσετε κι εσείς χαμηλό προφίλ.

Ταύρος Η φήμη σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους πιο αδύναμους από σας. Μην αφήσετε τον θυμό να επισκιάσει την ευγένειά σας, σήμερα. Η Αφροδίτη δίνει ώθηση στα ερωτικά σας, αλλά ο ζήλος σας ενδέχεται

να αποδειχτεί υπερβάλλων. Ξεκαθαρίστε τις προτεραιότητές σας, πριν κάνετε κάποια μεγάλη κίνηση.

Δίδυμος Αποφύγετε τις μεγάλες αγορές και τα φιλόδοξα οικονομικά ανοίγματα, γιατί τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ρευστή φάση, αυτή τη στιγμή. Ακολουθήστε τις συμβουλές που σας δίνουν οι Αιγόκεροι και δεν θα βγείτε χαμένοι. Οι τυπικές σας σχέσεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εξελίσσονται, χωρίς να το περιμένετε, και εμπνέουν εντελώς καινούργια συναισθήματα.

Καρκίνος Είναι αρκετές οι συναισθηματικές σας εκκρεμότητες σήμερα, αλλά δε χρειάζεται να επιληφθείτε κάθε διαπροσωπικού προβλήματος άμεσα. Πάρτε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε και τι χρειάζεστε. Ο Άρης σας ζορίζει λίγο στα επαγγελματικά, αλλά τα εμπόδια που δημιουργεί μόνο προς το συμφέρον σας θα λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα.

Λέων Μην παίρνετε τοις μετρητοίς όσα σπεύδουν να σας πουν εκείνοι που πληγώθηκαν από τη συμπεριφορά σας. Ο θυμός και η απογοήτευση τους ωθούν στην υπερβολή, επομένως, μη λάβετε υπόψη σχετικές δηλώσεις, σήμερα. Εντάσεις σας περιμένουν στο οικογενειακό πλαίσιο, οι οποίες όμως θα καταλαγιάσουν σχετικά γρήγορα. Δώστε σημασία στην ουσία και όχι στα προσχήματα.

Παρθένος Η σχέση σας με έναν παλιό φίλο παίρνει εντελώς διαφορετική τροπή, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε τη στάση και τα συναισθήματά σας. Μπορείτε άραγε να ανταποκριθείτε στα νέα δεδομένα ; Ο Κρόνος δημιουργεί ευνοϊκό κλίμα στα επαγγελματικά σας. Εκμεταλλευτείτε χωρίς δεύτερη σκέψη τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

Ζυγός Μην είστε αρνητικοί στο ενδεχόμενο μιας επαγγελματικής στροφής, όσο βολεμένοι κι αν αισθάνεστε στην παρούσα κατάσταση. Η συγκυρία σας δίνει την πολύτιμη δυνατότητα να εξελιχθείτε, εστιάζοντας σ’ αυτό ακριβώς που σας αρέσει. Ένα ειδύλλιο που θεωρούσατε σύντομο, φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Απολαύστε το, χωρίς ενδοιασμούς και ανασφάλειες.

Σκορπιός Η επιρροή που ασκείτε στους ανθρώπους του κύκλου σας (και ειδικά στους Ταύρους) είναι ολοφάνερη, σήμερα, επομένως είναι μάταιο να προσποιείστε ότι δεν τη βλέπετε. Αξιοποιήστε την έξυπνα, χωρίς όμως να εκμεταλλευτείτε τα συναισθήματα ευάλωτων προσώπων. Αλλαγές στο σπίτι, κυρίως σε ό, τι αφορά την οργάνωση και τη λειτουργία των πραγμάτων.

Τοξότης Τα επαγγελματικά σας αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, αλλά σήμερα, η προτεραιότητα πρέπει να δοθεί αλλού. Ο/η σύντροφός σας χρειάζεται την προσοχή σας, και οφείλετε να σταθείτε στο πλάι του/ της, χωρίς περίεργους όρους. Ο Ερμής ανατρέπει μια παγιωμένη φιλική σχέση, αλλά είναι στο χέρι σας να την ξαναφέρετε στα μέτρα σας.

Αιγόκερως Μην υποτιμάτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις που άντεξαν στα σκαμπανεβάσματα του χρόνου. Μπορεί κάποιες από αυτές να μην παρουσιάζουν το ενδιαφέρον που παρουσίαζαν κάποτε, αλλά σίγουρα έχουν ακόμα πολλά να σας δώσουν. Σε ανοδική τροχιά τα ερωτικά σας σήμερα. Κάποιος κατάλαβε το λάθος του και κάνει τα πάντα για να επανορθώσει.

Υδροχόος Πριν αρχίσετε να μιλάτε για ερωτική ήττα, βεβαιωθείτε πως κάνατε ό, τι περνούσε από το χέρι σας για να βγείτε νικητές, και πως διεκδικήσατε ό, τι έπρεπε να διεκδικήσετε, με πυγμή και αποφασιστικότητα. Αν δεν τα κάνατε όλα αυτά, η Αφροδίτη σας πιστώνει λίγο χρόνο για να προσπαθήσετε ξανά. Προσοχή στα μεγάλα λόγια των Σκορπιών. Δεν τα εννοούν.

Ιχθύς Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να πάρετε πίσω μια λανθασμένη απόφαση ή μια κουβέντα που βγήκε απότομα και χωρίς να την εννοείτε πραγματικά. Χρησιμοποιήστε το προνόμιό σας με σύνεση. Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται επιτέλους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν μεγαλόπνοες κινήσεις, προς το παρόν. Αποφύγετε τις υπερβολές σε όλους τους τομείς.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα