Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός: Αν δεν δείτε τα πράγματα με την μεγάλη ευαισθησία που διαθέτετε, θα μπορέσετε να είσαστε αντικειμενικοί και να πάρετε την σωστή απόφαση. Αποφύγετε περιττά έξοδα και προσπαθήστε να μην διογκώνετε άλλο τα χρέη σας. Δεν πρέπει να αγχωθείτε αλλά προσπαθείστε να είσετε αντικειμενικοί, για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ελέγξτε μια συναισθηματική φόρτιση που θα έχετε αρκετοί από εσάς αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι.

Ταύρος: Αρκετό άγχος και ευθύνες υπόσχεται ο επαγγελματικός

τομέας για εσάς αυτήν την περίοδο. Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και δείξτε την διοικητική σας ικανότητα, κάτι που θα εκτιμηθεί από τους ανώτερους σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ίσως δεχθείτε μια απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Παράλληλα είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε επιθυμητές αλλαγές και μελλοντικά σχέδια. Ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα, τον ερωτικό σύντροφο ή και με άτομα της οικογένειας σας απασχόλησαν και σας επηρέασαν αρνητικά.

Δίδυμοι: Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα σας απασχολήσει έντονα. Καλό θα είναι να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις αντί να διαπληκτιστείτε με τους δικούς ανθρώπους άδικα. Ο ερωτικός τομέας σας υπόσχεται επιτυχία και προσωπική ευτυχία αρκεί να έχετε καλή διάθεση. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Καρκίνος: Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι θα υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σας και αν συνεχίσετε έτσι τα πράγματα πολύ δύσκολα θα διορθωθούν στο τέλος. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα είναι ουδέτερα. Στον εργασιακό σας χώρο, φροντίστε να είστε τυπικοί και συνεπείς απέναντι στις υποσχέσεις που δίνεται. Συνεργαστείτε σωστά με τους συναδέλφους σας και κερδίστε την εμπιστοσύνη τους. Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα, όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας.

Λέων: Μη δεσμευτείτε σε κάτι γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σας ταιριάζει ή να το μετανιώσετε. Μια μετακόμιση ή ανακαίνιση είναι πολύ πιθανόν να συμβεί σε κάποιους από εσάς. Ο ερωτικός σας τομέας δεν υπόσχεται πολλά και μάλλον θα κυριαρχεί μια ψυχρότητα. Συζητήσεις, επαφές είναι στο πρόγραμμα και θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Το ευχάριστο είναι ότι παρουσιάζονται αρκετά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες ή διέξοδοι γύρω από τον επαγγελματικό σας τομέα.

Παρθένος: Αποφύγετε να υπογράψετε αυτό το διάστημα διακανονισμούς ή συμφωνίες και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας. Η στασιμότητα που διαπιστώνεις αυτή την περίοδο, σε κάνει να εκνευρίζεσαι αρκετά. Καλλιεργήστε την υπομονή σας και σιγά σιγά θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίζουν πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν. Μόνο έτσι θα πετύχετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να διασφαλείστε τα κεκτημένα σας.

Ζυγός: Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Η οικογενειακή σας ζωή ή θέματα που αφορούν το σπίτι έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν έντονα. Μην απογοητεύεστε, συνεχίστε την προσπάθεια με υπομονή και επιμονή προκειμένου να βάλετε τις σωστές βάσεις για τον επόμενο χειμώνα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα υπάρξουν αρκετές προυποθέσεις για να αναπτυχθεί μια ερωτική σχέση στο χώρο της εργασίας σας. Πολλοί από εσάς θα δεχθείτε από τώρα σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις ενώ δεν θα είστε λίγοι αυτοί που θα επιδιώξετε να κυνηγήσετε άμεσα καινούργιους στόχους.

Σκορπιός: Ακόμα να απομακρύνετε από το δρόμο σας εμπόδια, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, εκμεταλλευόμενοι τις καινούργιες ευκαρίες που θα παρουσιαστούν για προχωρήσετε μπροστά και να πετύχετε μια ανοδική πορεία στη καριέρα σας. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σωρεία σκέψεων και προβλημάτων που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Προσοχή στον εγωισμό σας, ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις οι οποίες να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας.

Τοξότης: Θα πιεστείτε λίγο, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Θα προβληματιστείτε με κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Πάνω από όλα να χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και να αποφύγετε οποιαδήποτε σπατάλη. Παράλληλα, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις και να μην μπορείτε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας. Φροντίστε μόνο να μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τις παράλληλες σχέσεις και γενικότερα συμμορφωθείτε.

Αιγόκερως: Θέματα οικονομικά που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, κληρονομικά, χρήματα συντρόφου ή τρίτων εξακολουθούν να υπάρχουν και να σας προβληματίζουν. Συνεργάτες αλλά και ο αθέμιτος ανταγωνισμός μπορεί να σας αιφνιδιάσουν δυσάρεστα. Αλλαγές ή και νέες προκλήσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή έχουν το δικό τους μερίδιο αυτήν την περίοδο με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα. Ανατροπές και αιφνιδιασμοί δεν αποκλείεται να προκύψουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος.

Υδροχόος: Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ερωτικές περιπέτειες ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται αυτήν την περίοδο δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για έρωτες. Προσέξτε στο τέλος της εβδομάδος για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα. Στα οικονομικά σας περιορίστε τις αγορές σας γιατί έτσι όπως βαδίζετε γρήγορα τα χρέη σας θα διογκωθούν και θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Στον ερωτικό τομέα οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Ιχθείς: Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο και θα συζητήσετε για καινούργιες συνεργασίες. Κάποιοι από εσάς σκέφτεστε τον γάμο σας, ενώ κάποιοι άλλοι μια ερωτική σχέση που έχει μπει στην ζωή σας, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε είστε αδέσμευτοι. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα, αλλά χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί και σε επαγρύπνηση. Στη δουλειά σας, να περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο. Στον οικονομικό σας τομέα, κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι ή ακόμη κάποιοι φουσκωμένοι λογαριασμοί θα παρουσιαστούν και θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε άμεσα.

Πηγή: Zodia123.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα