Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Ο έρωτας βρίσκεται πιο κοντά σας απ’ ό, τι νομίζετε, γι’ αυτό μην κάνετε το λάθος να ψάξετε μακριά για να τον βρείτε. Διαχειριστείτε με ψυχραιμία τα συναισθήματά σας και μην αφήσετε την ανυπομονησία σας να σας προδώσει. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας τώρα. Κάντε μια βουτιά στα βαθιά και θα βγείτε κερδισμένοι.

Ταύρος Οι εξηγήσεις σ’ αυτή τη φάση περιττεύουν. Ακούσατε όσα είχατε να ακούσετε- τώρα ήρθε η ώρα να βγάλετε τα συμπεράσματά σας και να αποδώσετε στον καθένα τις ευθύνες που του αναλογούν. Κάντε

μια προσπάθεια να προσεγγίσετε ξανά ένα πρόσωπο με το οποίο αποξενωθήκατε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Αξίζει να ρισκάρετε.

Δίδυμος Τα βλέμματα και τα υπονοούμενα λειτουργούν και αποδίδουν πιο γρήγορα από τις μεγαλόπνοες στρατηγικές, που έχετε στο μυαλό σας. Ειδικά στον τομέα των ερωτικών, πρέπει τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Ο Δίας ευνοεί τα επαγγελματικά σας και δίνει νέα πνοή σε ένα σχέδιο που ‘χε μείνει στα σκαριά.

Καρκίνος Ένα άτομο του ευρύτερου κύκλου σας προσπαθεί να σας τραβήξει την προσοχή για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Μην το παίζετε αφ’ υψηλού, δώστε του μια ευκαιρία να σας εξηγήσει τις προθέσεις του. Προσοχή στους Υδροχόους και τους Σκορπιούς. Θέλουν πολλά από εσάς και δεν φοβούνται να χρησιμοποιήσουν ακραία μέσα για να τα αποκτήσουν.

Λέων Τα πράγματα δεν χρειάζεται να πάνε με τους ρυθμούς που έχετε στο μυαλό σας για να εξελιχθούν σωστά. Αφήστε στον κόσμο και στις καταστάσεις το περιθώριο να σας εκπλήξουν θετικά. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξετε μερικές διαρθρωτικές αλλαγές στη σχέση σας. Το έδαφος είναι πρόσφορο για μια σημαντική συζήτηση.

Παρθένος Ένταση στα επαγγελματικά σας, η οποία σχετίζεται κυρίως με την είσοδο νέων προσώπων σε έναν τομέα που είχατε συνηθίσει να διαχειρίζεστε μόνοι. Μη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, όσο θυμωμένοι κι αν είστε. Μια παλιά φιλία επανέρχεται στο προσκήνιο, αλλά τώρα διαμορφώνεται υπό εντελώς διαφορετικούς όρους. Δώστε της μια ακόμη ευκαιρία.

Ζυγός Η άμεση προσέγγιση δεν αποτελεί πάντα την ιδανική λύση για τα διαπροσωπικά προβλήματα που ανακύπτουν. Μερικές φορές, η διπλωματία είναι ο μόνος τρόπος για να καταστήσετε τις θέσεις σας σαφείς, χωρίς να δημιουργηθούν προστριβές. Αξιοποιήστε τον ευνοϊκό άνεμο που φυσάει ο Κρόνος στα επαγγελματικά. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας ξεφύγουν.

Σκορπιός Το ερωτικό παιχνίδι γίνεται τώρα πολύ έντονο, κι εσείς καλείστε να παίξετε έναν ρόλο μεγάλων απαιτήσεων. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να τα αφήσετε αυτά στην άκρη και να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας χωρίς περιστροφές; Μια αδελφική σχέση δοκιμάζεται με αρκετά σφοδρό τρόπο σήμερα. Κάποιες από τις απόψεις σας ενδέχεται να αλλάξουν.

Τοξότης Δε χάλασε κι ο κόσμος αν αποστασιοποιηθείτε λιγάκι από τη ρουτίνα σας (και ειδικά το κομμάτι των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων). Δώστε στον εαυτό σας την ηρεμία που έχει ανάγκη. Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε ένα άτομο που θαυμάζετε, δίνοντάς σας την ευκαιρία να πετύχετε την εγκεφαλική επικοινωνία που ονειρεύεστε. Αιγόκερως Αρκετά αποφύγατε ένα δυσάρεστο καθήκον, Αιγόκεροι. Φαίνεται ότι η υπομονή των γύρω σας τελείωσε, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να διευθετήσετε τις συναισθηματικές σας εκκρεμότητες το συντομότερο δυνατό. Ευχάριστες οι εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σας. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για την εγκράτεια και τις θυσίες του- έχει ανάγκη λίγο κανάκεμα.

Υδροχόος Η πλανητική συγκυρία σας βοηθάει να αποφύγετε ό, τι σας ρίχνει ψυχολογικά, και να προσεγγίσετε δυναμικά αυτούς που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Χρωστάτε στον εαυτό σας πιο ευγενική αντιμετώπιση από αυτή που του έχετε επιφυλάξει μέχρι στιγμής. Προσοχή στις τυχαίες συναντήσεις σήμερα. Διαχειριστείτε τες με ψυχραιμία- δεν είναι ανάγκη να προδώσετε την έκπληξή σας.

Ιχθύς Είστε σίγουροι πως ο ερωτικός σας στόχος έλαβε το μήνυμα που προσπαθείτε να του στείλετε; Μη βιάζεστε να εγκαταλείψετε κάθε φιλόδοξο εγχείρημα, Ιχθείς. Επιμείνετε σε ό, τι δείχνει να έχει αξία (στον ερωτικό αλλά και σε άλλους τομείς). Ηρεμία στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας. Οι μικρές εντάσεις είναι απολύτως φυσιολογικές και χρήσιμες.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα