Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Μη μένετε εγκλωβισμένοι σε έρωτες που ικανοποιούν τις ανάγκες σας μόνο στο περίπου. Όλα δείχνουν πως πρέπει να διεκδικήσετε όλο το πακέτο, ακόμα κι αν στην πορεία πληγωθείτε. Αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε. Ένας φίλος σας βλέπει πιο ανταγωνιστικά απ’ όσο θα έπρεπε. Αφήστε τον να λύσει τα προβλήματά του μόνος του.

Ταύρος Η σχέση σας με έναν μακροχρόνιο ερωτικό σύντροφο βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και η αδιαφορία δεν πρόκειται να βοηθήσει την κατάσταση. Αντιμετωπίστε άμεσα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει, για να αποφύγετε τη διόγκωσή τους στη συνέχεια. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας.

Η ξεκάθαρη στάση σας τελικά εκτιμάται απ’ όλες τις πλευρές.

Δίδυμος Ο Άρης φέρνει συγκρούσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε, αν κινηθείτε έξυπνα. Έχετε υπόψη σας ότι από μια διένεξη δεν βγαίνει κερδισμένος πάντα ο πιο δυνατός. Αποφύγετε τις αυθόρμητες αγορές, όσο ελκυστικές κι αν είναι. Ο οικονομικός τομέας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος αυτές τις μέρες.

Καρκίνος Μη βιάζεστε να κατοχυρώσετε τη θέση σας δίπλα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο- προηγούνται άλλες συναισθηματικές και πρακτικές διεργασίες. Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει τις προθέσεις των άλλων με τους ρυθμούς του. Επικοινωνιακές δυσκολίες σε ένα θέμα σχετικό με τη δουλειά σας. Ας είστε εσείς αυτοί που θα κάνουν ένα βήμα πίσω πρώτοι.

Λέων Καλή η υπομονή, Λέοντες, αλλά μέχρι στιγμής ελάχιστα αποτελέσματα έχει αποφέρει. Καιρός να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο σ’ εκείνους που προκαλούν τη μοίρα τους. Οι συγκρούσεις σήμερα είναι αναπόφευκτες. Θετικές οι εξελίξεις των αισθηματικών σας. Το άτομο που πρέπει, έλαβε το σωστό μήνυμα.

Παρθένος Ο Ερμής σας γυρνάει με νοερό τρόπο στο παρελθόν, κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Μια άλυτη υπόθεση κάνει αισθητή την παρουσία της και η πιο συνετή κίνηση θα είναι να τη διευθετήσετε χωρίς πολλά πολλά. Ανάκαμψη στα επαγγελματικά σας. Εστιάστε στην ατομική σας δουλειά κι αφήστε τους άλλους να ωρύονται.

Ζυγός Καιρός να γίνετε λίγο πιο αυστηροί με τα ερωτικά σας, Ζυγοί. Δε χρειάζεται να απαντάτε σε κάθε πρόκληση, απλώς για να εξασφαλίσετε μια κινητικότητα στην προσωπική σας ζωή. Όταν είναι να συμβεί κάτι πραγματικά ενδιαφέρον, θα το καταλάβετε πρώτοι. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά για μια σημαντική είδηση.

Σκορπιός Οι αδελφικές και οι στενές φιλικές σας σχέσεις περνούν από περίεργο λούκι σήμερα, και αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά σε δικές σας ενέργειες. Μη βιαστείτε να αντιδράσετε και να αποδώσετε ευθύνες. Πάρτε την κατάσταση με το μαλακό. Η Αφροδίτη εντείνει το ερωτικό φλερτ, σπρώχνοντάς σας σε μια κατεύθυνση που μέχρι στιγμής δεν έχετε εξερευνήσει καθόλου.

Τοξότης Ένα πρόσωπο προσπαθεί να σας ωθήσει σε μια αμφίβολη επιλογή, που, υπό διαφορετικές συνθήκες, δεν θα κάνατε ούτε κατά διάνοια. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, Τοξότες, και διαμορφώστε μόνοι σας την πραγματικότητά σας. Αρκετά με την επίδραση των άλλων. Άνοδος στα ερωτικά σας. Ένα ειδύλλιο σοβαρεύει και προσλαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που φανταζόσασταν.

Αιγόκερως Η πολλή δουλειά σας έχει αποπροσανατολίσει εντελώς, Αιγόκεροι, με αποτέλεσμα να παραμελήσετε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, που χρειάζονται περισσότερη φροντίδα. Κάντε ένα διάλειμμα και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Οι πλανήτες σας ευνοούν τις επανασυνδέσεις. Ρίξτε μια πρόχειρη ματιά στο πρόσφατο παρελθόν και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.

Υδροχόος Η εκδίκηση δεν έχει και πολύ μεγάλη αξία, όταν αποτελεί τον εύκολο δρόμο, Υδροχόοι. Εστιάστε στο μέλλον και αφήστε το παρελθόν στην ησυχία του. Δεν έχει να σας προσφέρει κάτι πλέον. Οι καινούργιες γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα, ακόμα κι αν δεν σας γεμίζουν το μάτι εκ πρώτης όψεως.

Ιχθύς Η Αφροδίτη δίνει νέα πνοή σε μια σχέση που είχε αρχίσει να βαλτώνει, αλλά τίποτα δεν πρόκειται να βελτιωθεί επί της ουσίας, αν δε δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας. Βγείτε λιγάκι από τη ζώνη ασφαλείας σας, Ιχθείς. Σταθερά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές των Τοξοτών και θα βγείτε κερδισμένοι.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα