Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Οι υποσχέσεις δίνονται με μεγάλη ευκολία σήμερα, αλλά λίγες από αυτές έχουν τα φόντα να πραγματοποιηθούν. Κρατήστε μικρό καλάθι στα μεγάλα λόγια και μην αφήσετε τα μυαλά σας να φουσκώσουν χωρίς λόγο. Ευχάριστες οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Τα αργά και σταθερά βήματα είναι που θα σας ωφελήσουν περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο.

Ταύρος Μην επιμένετε σε μια μέθοδο προσέγγισης που δεν αποδίδει καθόλου, όσο μεγάλη κι αν είναι η επίδραση που σας ασκεί η δύναμη της συνήθειας. Καιρός να δοκιμάσετε μια διαφορετική τακτική,

Ταύροι. Μπορεί και να σας εκπλήξει. Αλλαγές σας περιμένουν σε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας ζήτημα. Πάρτε τις με το μαλακό.

Δίδυμος Μόνοι οι παλιοί φίλοι έχουν την ικανότητα να σας παράσχουν το συναισθηματικό καταφύγιο που έχετε ανάγκη, αυτή τη στιγμή. Ο Ερμής σας βοηθάει να ρίξετε μια λυτρωτική ματιά στο παρελθόν. Η ηρεμία που επικρατεί στα ερωτικά σας δεν πρέπει να σας οδηγήσει στην οκνηρία και την παραίτηση. Διεκδικήστε δυναμικά αυτό που θέλετε.

Καρκίνος Η μέρα ξεκινάει με έντονο εκνευρισμό, αλλά στην πορεία βρίσκετε τον τρόπο να διαχειριστείτε τα ακραία συναισθήματά σας με αποτελεσματικότητα. Μην ενδώσετε σε εκβιασμούς οποιουδήποτε είδους, απ’ όποιον κι αν προέρχονται. Άνοδος στα οικονομικά σας, που σας απαλλάσσει, τουλάχιστον για την ώρα, από το άγχος και την ψυχολογική πίεση.

Λέων Αφήστε τη μιζέρια για τους μίζερους. Τώρα, Λέοντες, είναι η κατάλληλη στιγμή να παραμερίσετε την όποια ήττα σας και να διεκδικήσετε κάτι καινούργιο, ακόμα κι αν νομίζετε ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον σας. Ο Δίας ευνοεί τους τολμηρούς. Ένας παλιός έρωτας επανεμφανίζεται στο προσκήνιο. Είναι στο χέρι σας να του δώσετε άλλη μια ευκαιρία.

Παρθένος Ορισμένοι άνθρωποι δεν παίρνουν από λόγια, Παρθένοι. Δεν είναι όμως δική σας δουλειά να τους διαφωτίσετε. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για όσα πράττει και καταλαβαίνει. Προχωρήστε παρακάτω. Σε θετική τροχιά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας- δώστε του χρόνο να προσαρμοστεί σε μια αλλαγή.

Ζυγός Το γούστο σας δεν συμπίπτει με αυτό του συντρόφου σας σε διάφορα θέματα, αλλά το γεγονός αυτό μπορεί να αποβεί ευεργετικό για τη μεταξύ σας σχέση, αν το αξιοποιήσετε δημιουργικά. Μην πιέζετε κανέναν να έρθει στα νερά σας. Δώστε μια ακόμη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που δεν πρόλαβε να σας αποδείξει την αξία του όταν έπρεπε.

Σκορπιός Σκορπιοί, καιρός να σκεφτείτε μήπως ζητάτε υπερβολικά πολλά από ένα ορισμένο άτομο. Μερικές φορές, το πρόβλημα δεν είναι η ασυνεννοησία, αλλά η αδυναμία κάποιου να μας δώσει αυτό που θέλουμε. Μην επιμένετε σε μια άκαρπη κατάσταση. Η Αφροδίτη κατευνάζει τα πνεύματα σε μια τεταμένη διαπροσωπική σας σχέση. Αποφύγετε τις επιπολαιότητες.

Τοξότης Μη δίνετε μεγάλη σημασία στα λόγια που εκστομίζονται χωρίς περίσκεψη, γιατί το πιθανότερο είναι να μην εννοούνται. Ερμηνεύστε προσεκτικά τις προθέσεις των άλλων και αγνοήστε τους τύπους και τα προσχήματα. Ένα απρόοπτο τηλεφώνημα ή μια είδηση από μακριά θα σας αναστατώσει. Αντιδράστε ψύχραιμα, ό, τι κι αν σας μεταφέρεται.

Αιγόκερως Τα πράγματα σήμερα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Οι καλοί και οι κακοί γύρω σας αναμιγνύονται με περίπλοκο τρόπο και δεν θα είναι εύκολο να ξεχωρίσετε ποιος ενεργεί προς το συμφέρον σας και ποιος όχι. Εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτο και λιγότερο τα μάτια σας. Ηρεμία στα ερωτικά. Προσοχή στις παρεμβάσεις τρίτων προσώπων.

Υδροχόος Μια απλή αλλαγή στους ρυθμούς της καθημερινότητας μπορεί να επιφέρει μεγαλύτερα ψυχολογικά και πρακτικά κέρδη απ’ ό, τι φαντάζεστε. Μη διστάσετε να ανατρέψετε μια σχέση ή μια κατάσταση που έχει πάψει να αποδίδει. Κρατηθείτε μακριά από καυγάδες και λογομαχίες, ειδικά αν δεν σας αφορούν άμεσα. Η ουδετερότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας, σ’ αυτή τη φάση.

Ιχθύς Ιχθύς, μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Η Αφροδίτη ενισχύει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας, αλλά τα λάθη βιασύνης και αλαζονείας είναι αυτά που κοστίζουν περισσότερο. Τα επαγγελματικά σας αναβαθμίζονται με απροσδόκητο τρόπο, χάρη στην υποστήριξη ενός νέου στη ζωή σας προσώπου. Μείνετε πιστοί στον προγραμματισμό σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα