Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας 18 Ιουνίου

Κριός

Αισθάνεστε την ανάγκη να ξεφύγετε από την πεπατημένη και αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Αρκετά πήγατε με τα συνηθισμένα νερά των άλλων- ήρθε η ώρα να χαράξετε τη δική σας πορεία, ειδικά σε ό, τι αφορά τα ερωτικά.

Δώστε περισσότερη σημασία στα δρώμενα γύρω σας. Από απότομες αντιδράσεις και απρόσεκτα λόγια έχετε να μάθετε πολλά.

Ταύρος

Μερικές στιγμές έντονου πάθους στα κρυφά είναι αρκετές για να προκαλέσουν ένα ορμητικό κύμα συναισθημάτων που ποτέ δεν ζητήσατε. Αυτό δεν αφορά απαραίτητα μόνο τη δική σας πλευρά. Προσέχετε τα δικαιώματα που δίνετε.

Το πνεύμα

συνεργασίας ενισχύεται από την επίδραση της Αφροδίτης. Καιρός ήταν να αρχίσετε να λαμβάνετε υπόψη τα συναισθήματα και τις γνώμες κάποιων ιδιαίτερων ατόμων.

Δίδυμος

Πρέπει να αναγνωρίσετε σε ορισμένους ανθρώπους του στενού σας κύκλου το δικαίωμα να αποστασιοποιούνται που και που, όσο σκληρό κι αν είναι αυτό. Με το ζόρι δεν μπορεί να κρατηθεί καμία σχέση.

Μην αφήσετε την πτωτική τάση ενός φίλου να σας συμπαρασύρει. Ο καθένας κοιμάται όπως στρώνει- αυτή είναι η άβολη αλήθεια.

Καρκίνος

Ο Ερμής σας αποπροσανατολίζει συναισθηματικά, αλλά εσείς δεν πρέπει για κανένα λόγο να σηκώσετε στους ώμους σας τις ευθύνες άλλων. Αντισταθείτε όσο μπορείτε.

Οι αλλαγές στα ερωτικά δεν έχουν σταματημό αυτή την περίοδο, οπότε δεν είναι η καταλληλότερη εποχή να προβείτε σε δεσμεύσεις και μεγαλεπήβολα σχέδια. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα.

Λέων

Τα πράγματα πάνε καλύτερα απ’ ό, τι περιμένατε γι’ αυτό πρέπει τουλάχιστον να σταματήσετε να γκρινιάζετε. Δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων και εκτιμήστε περισσότερο από τις πράξεις τις προθέσεις των άλλων.

Αποφύγετε τη σύγκρουση με την εξουσία σήμερα, όποια μορφή κι αν λαμβάνει στο περιβάλλον σας (οικογενειακό ή επαγγελματικό).

Παρθένος

Ένα παλιό πρόβλημα που θεωρούσατε λυμένο θα επανεμφανιστεί σήμερα και θα σας προκαλέσει εκνευρισμό. Ο Δίας στέκεται σύμμαχος στις δύσκολες στιγμές- μην ξεχνάτε όμως πως αυτή τη φορά το θέμα πρέπει να διευθετηθεί οριστικά.

Πολύ θετικές οι εξελίξεις στα ερωτικά, φαίνεται τελικά πως οι φόβοι σας ήταν εντελώς αβάσιμοι.

Ζυγός

Μην αφήνετε τις υπερβολικές αντιδράσεις της οικογένειας και των φίλων να κάμψουν το ηθικό σας. Οι αποφάσεις σας είναι δικές σας και τις πήρατε για κάποιο λόγο (βέβαια δεν φημίζεστε για την ορθή κρίση σας, αλλά και τα λάθη σας δικά σας είναι).

Η υπομονή που δείξατε σε ένα θέμα σχετικό με τη δουλειά ανταμείβεται και με το παραπάνω.

Σκορπιός

Η σημερινή πλανητική συγκυρία σας καλεί να σκεφτείτε διπλά τις πράξεις σας γιατί κάποιες κινήσεις καλώς ή κακώς δεν έχουν επιστροφή. Μην παρασυρθείτε και μην παρασύρετε, καλύτερα να κρατήσει ο καθένας τις ευθύνες του για τον εαυτό του.

Μια θετική επαγγελματική κρούση φέρει έναν άλφα βαθμό επικινδυνότητας. Υπάρχει όμως και καμία εντελώς ασφαλής επιλογή;

Τοξότης

Θα κληθείτε να υπερβείτε τον εαυτό σας και πέρα από τα συμφέροντα των άλλων αυτ

Keywords
Τυχαία Θέματα