Διασωληνωμένος στην εντατική ο Τόμας Πρωτόπαπας

Εξαιρετικά σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του νεαρού ηθοποιού, Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Το enikos.gr επικοινώνησε με τον θεράποντα ιατρό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, κ. Νικόλαο Μουρελάτο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο νεαρός ηθοποιός, βρίσκεται από το πρωί στην εντατική του νοσοκομείου. Υποβλήθηκε

σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ενώ βρίσκεται σε καταστολή.

O νεαρός ηθοποιός, τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα στην Αττική οδό, στις 9.06 το πρωί της Κυριακής.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή είναι οι γονείς του νεαρού ηθοποιού, για τον οποίο τα επόμενα 24ωρα, χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα κρίσιμα.

Σοκαρισμένοι είναι από την είδηση φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού οι οποίοι στέλνουν τις ευχές τους ελπίζοντας να πάνε όλα καλά μετά την πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο twitter!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γράφει: «Θετική ενέργεια και αγάπη για το νεαρό συνάδελφο που χαροπαλεύει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά». Ο Αργύρης Αγγέλου: «Έχω στεναχωρηθεί πολύ με τον Τόμας Πρωτόπαπα. Ας ελπίσουμε το παιδί να τα καταφέρει!», η Χριστίνα Πολίτη: «Αυτό με τον Τόμας Πρωτόπαπα ότι χειρότερο. Και όλα τα αντίστοιχα. Άντε πια με τα λεφτά βαρέθηκα. Η ζωή είναι πολύτιμη και αναλωνόμαστε στην γκρίνια». Ενώ ο Κώστας Σόμμερ έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Τόμας είναι μαχητής. Περαστικά και να βγεις νικητής από αυτή τη μάχη. Όλη η δύναμη και η σκέψη μαζί σου αδερφέ…». Ολοένα και πληθαίνουν οι ευχές να πάνε όλα καλά για τον Τόμας Πρωτόπαπα!
Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν γνωρίζω καλά το παιδί αλλά ας προσευχηθούμε για τον Τόμας Πρωτόπαπα που δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική μετά από τροχαίο».
Βαλάντω Τρύφωνος: «Δεν ξέρω τον Τόμας αλλά εύχομαι να βγει νικητής…»
Κατερίνα Καινούργιου: «Ελπίζω να μην ισχύουν τα τραγικά νέα που μαθαίνω για τον Τόμας. Αν ναι ελπίζω ο Θεός να κάνει το θαύμα του και όλα να πάνε καλά είναι άδικο»

Πηγή: enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα