Διάσημος σκηνοθέτης άφησε τα πλούτη και ζει σαν ερημίτης! (ΦΩΤΟ)

Όσοι αποφασίσουν να ασχοληθούν με τη showbiz και το Χόλιγουντ έχουν ένα όνειρο: να κάνουν επιτυχία, να γίνουν διάσημη και να βγάλουν εκατομμύρια. Και ο Τομ Σάντιακ δεν αποτελούσε εξαίρεση στον κανόνα. Σε ηλικία 36 ετών είδε την καριέρα του να απογειώνεται και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να φουσκώνουν, χάρη στην ταινία «Ace Ventura: Pet Detective». Και από τότε μετατράπηκε σε ένα από τα «χρυσά παιδιά» του Χόλιγουντ.

Ότι και να έκανε γινόταν επιτυχία, οι απολαβές του ήταν το λιγότερο ένα εκατομμύριο για κάθε project του, ενώ ο ίδιος ζούσε μέσα στην πολυτέλεια, έχοντας μια βίλα στο Μαλιμού και ιδιωτικό τζετ για τις μετακινήσεις του. Ωστόσο ένα ατύχημα που είχε το 2007, όπου γλίτωσε από θαύμα, τον έκανε να δει τη ζωή διαφορετικά. Και να καταλάβει ότι τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή.

Έτσι ο Σάντιακ αποφάσισε να ανταλλάξει το τζετ του για ένα ποδήλατο, να παρατήσει τη βίλα του και να μετακομίσει σε ένα μικρό σπίτι στα προάστια, να χαρίσει σε όσους είχαν ανάγκη ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του, ενώ απαίτησε να έχει μικρότερους μισθούς! Μάλιστα ενώ οι παραγωγοί του έδιναν πάνω από 1 εκ. για να σκηνοθετήσει το remake της ταινίας «The Intouchables», εκείνος ζήτησε να πάρει μόλις 218.000.

«Νόμιζα ότι έπρεπε να πολλά λεφτά και ακριβά πράγματα για να είμαι επιτυχημένος. Όμως έκανα λάθος. Τι να το κάνω το τζετ; Κάθε μεταφορά κοστίζει 44.000, περισσότερα από όσα βγάζουν μερικοί άνθρωποι μέσα σε έναν ολόκληρο χρόνο» δήλωσε ο 54χρονος σκηνοθέτης και συμπλήρωσε: «Τώρα που δίνω την περιουσία μου, νιώθω πιο πλούσιος».

Keywords
Τυχαία Θέματα