Διαδικτυακός πόλεμος Παπαδημούλη – MEGA

Διαδικτυακός πόλεμος με αρένα social media και blogs ξέσπασε τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δημήτρη Παπαδημούλη και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Ένα tweet του βουλευτή σχετικά με την συγκέντρωση βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής

έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στάθηκε η αφορμή για το ξέσπασμα της κόντρας.

Το σχόλιο του κ. Παπαδημούλη είχε ως εξής: «Το Μέγκα που τώρα καταδικάζει τις αθλιότητες της ΧΑ, έχει μεγάλη ευθύνη, καθώς για χρόνια αβαντάρει για λόγους σκοπιμοτήτων, την ατζέντα της».

Νωρίτερα, για την κίνηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Παππά, να κατουρήσει έξω από το MEGA, o κ. Παπαδημούλης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Το ελληνοπρεπές δημόσιο κατούρημα… διαμαρτυρίας του ΧΑυγίτη βουλευτή Παππά, δείχνει ότι η φασιστική χυδαιότητα δεν έχει όρια. Καμία ανοχή!»

Η απάντηση του MEGA ήρθε με κείμενο που αναρτήθηκε στο blog του Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, aixmi.gr.

Αναλυτικότερα, διαβάστε το κείμενο παρακάτω:

«Θλιβερή παραφωνία στην ομόφωνη καταδίκη της χυδαίας στάσης των χρυσαυγιτών απέναντι στο Mega αποτέλεσε η επαμφοτερίζουσα θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος επιχείρησε έναν απίθανο συμψηφισμό, αποδίδοντας ευθύνες και στη Χρυσή Αυγή και στο Μega…
Αφού καταδίκασε στο twitter τη φασισιστική χυδαιότητα, φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε και επανήλθε με νέο

Keywords
Τυχαία Θέματα