Διαδικτυακό χτύπημα από ΟΝΝΕΔ

Η κόντρα ΟΝΝΕΔΣΥΡΙΖΑ  φουντώνει για τα καλά. Το ένα μήνυμα  πίσω από το άλλο από την ΟΝΝΕΔ- όπως πάντα όμως με αρκετή δόση χιούμορ- μετά το χθεσινό “drachmistas” προς τον Αλέξη Τσίπρα ή #Cheapra όπως τον αποκάλεσαν.

Πριν λίγο, η γαλάζια νεολαία δημοσίευσε νέα

διαδικτυακή αφίσα με προφανή σκοπό να εκφράσει την πεποίθηση της πως ναι μεν τα μέτρα είναι σκληρά, αλλά παρ’ όλα αυτά αναγκαία. Στην αφίσα απεικονίζεται ένα μικρό παιδί που κοιτά με αγωνία το κεντρικό μήνυμα “Τολμήστε το ναι στο αύριο”.

Το υπονοούμενο σχετικά με την αυριανή ψηφοφορία είναι προφανές ωστόσο στο μήνυμα που συνόδευσε την αφίσα, η ΟΝΝΕΔ ανέφερε χαρακτηριστικά “Η γενιά μας απεχθάνεται το λαϊκισμό. Πείτε όχι στα εύκολα λόγια και επιλέξτε το δρόμο της δουλειάς και της Ευρώπης. Δώστε μας την ευκαιρία να δώσουμε μάχες για ένα καλύτερο μέλλον. Τολμήστε το ΝΑΙ στο ΑΥΡΙΟ.”

Οι γαλάζιοι νεολαίοι λοιπόν δείχνουν να παίρνουν ξεκάθαρη θέση, συνεχίζοντας την προώθηση το κεντρικό τους μήνυμα αυτής της εποχής, πως η έξοδος από την κρίση πρέπει να βρει την ελληνική κοινωνία με διαφορετική κουλτούρα μακριά από τις νοοτροπίες που μας χρεοκόπησαν.Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα