Δεν αναγνώρισαν την επικεφαλής της Fed, Τζάνετ Γέλεν και της ζήτησαν ταυτότητα για να πάρει το πρωινό της

Σε δύσκολη και ομολογουμένως αμήχανη θέση βρέθηκε η σιδηρά κυρία της αμερικανικής οικονομίας και επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ ( Fed), Τζάνετ Γέλεν, καθώς αναγκάστηκε να δείξει την ταυτότητα της για να εξακριβωθούν τα στοιχεία της, προκειμένου να πάρει το πρωινό της στο ξενοδοχείο στο Σίδνεϊ, όπου διεξάγεται η σύνοδος κορυφής του G20 και αυτό διότι οι φρουροί ασφαλείας δεν την αναγνώρισαν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal:

«Αναμφισβήτητα η πιο ισχυρή γυναίκα του κόσμου, ωστόσο η Γέλεν δεν είναι ακόμα διασημότητα και το προσωπικό ασφαλείας της συνόδου των G20 της ζήτησαν την ταυτότητά για να της επιτραπεί η είσοδος ώστε να πάρει το πρωινό της».

Η Γέλεν χρειάστηκε να ψάξει βαθιά στην τσάντα της να βρει την ταυτότητα της και να καταφέρει επιτέλους να πάρει το πρωινό της στο ξενοδοχείο Intercontinental, σύμφωνα με γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.

Ενόψει της συνόδου κορυφής των υπουργών Οικονομικών και των κεντρικών τραπεζιτών των μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, η Γέλεν βρίσκεται στην Αυστραλία, όπου συμμετέχει για πρώτη φορά σε σύνοδο του G20 καθώς, πριν από λίγες εβδομάδες ανέλαβε και επισήμως τα καθήκοντά της ως επικεφαλής της Fed, διαδεχόμενη τον Μπεν Μπερνάνκι.

The post Δεν αναγνώρισαν την επικεφαλής της Fed, Τζάνετ Γέλεν και της ζήτησαν ταυτότητα για να πάρει το πρωινό της appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα