Δείτε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ(photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου παρουσιάστηκαν φωτογραφίες και το πλήρες πλάνο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Πώς θα είναι το γήπεδο

Το νέο “σπίτι” της ΑΕΚ θα είναι έτοιμο το 2015 και θα θυμίζει εξωτερικά την “Αγιά Σοφιά”. Η χωρητικότητά του δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Πιθανώς, θα κυμαίνεται μεταξύ 32.500 και 34.000 θέσεων.

Δεν

θα έχει εμπορικές χρήσεις, ο φωτισμός θα είναι ή στο σκέπαστρο ή σε πυλώνες και θα έχει 40 σουίτες.

Στην αίθουσα που έγινε η συνέντευξη τύπου επικράτησε το αδιαχώρητο, αφού παρευρέθησαν πολλοί φίλοι της ομάδας.

Για λογαριασμό της ΑΕΚ βρέθηκαν εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Μπάγεβιτς, Ζήκος και Νεστορίδης.

“Θα αναγεννηθεί η πόλη μαζί με την ΑΕΚ”

Αρχικά, τον λόγο πήρε η δήμαρχος της περιοχής, Έφη Αποστολάκη, η οποία τόνισε πως: “«Είχα πει πως θα σταθούμε δίπλα στην ΑΕΚ για ένα σχέδιο βιώσιμο. Με την παρουσίαση και την παρουσία του κ. Μελισσανίδη, πιστοποιείται πως θα αναγεννηθεί μαζί με την ΑΕΚ και μια ολόκληρη πόλη. Δεν θα σταθούμε εμπόδιο».

Η συνέχεια άνηκε στον Δήμητρη Μελισσανίδη, ο οποίος δήλωσε: “Για εμένα δεν εννοείται ΑΕΚ χωρίς Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς ΑΕΚ. Επιστρέφουμε στο σπίτι μας. Θέλουμε να χτίσουμε και πάλι στο σπίτι της ΑΕΚ. Θέλουμε να δώσουμε ζωή στην περιοχή, να φέρνουμε 1 εκ. κόσμο το χρόνο στην Νέα Φιλαδέλφεια” και συνέχισε λέγοντας πως “Οι Κυριακές μας πρέπει να επιστρέψουν και πάλι εδώ που τις ζήσαμε. Εδώ που μεγαλώσαμε. Από εσάς θέλω να ξέρω αν είστε δίπλα μας. Ζητάω την ομόφωνη έγκριση από εσάς για να ξέρω αν η ΑΕΚ και η Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι και πάλι μαζί”.

The post Δείτε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ(photos) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα