Δείτε την ερωτική φωλιά του Μπερλουσκόνι (ΦΩΤΟ)

Όπως ο αυτοκράτορας Τιβέριος είχε το δικό του καταφύγιο για να συνουσιάζεται μακριά από τα συντηρητικά βλέμματα της Ρώμης και κυρίως της μητέρας του, έτσι και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, διατηρούσε εδώ και χρόνια μια παρόμοια φωλίτσα-σπηλιά στη βίλα Certosa της Σαρδηνίας που η ύπαρξή της έρχεται να επιβεβαιωθεί με τις φωτογραφίες που «ανέβασε» στη σελίδα του στο Internet ο Ιταλός φωτογράφος, Antonello Zappadu.

Το 2009, ο Zappadu έγινε ευρύτερα γνωστός, καθώς είχε κατάφερε να μπει στη σπηλιά και να φωτογραφήσει γυμνές και ημίγυμνες καλλονές, που κρατούσαν «συντροφιά» στον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό και την υπόλοιπη παρέα του. Η κρυφή σπηλιά, που βρίσκεται κάτω από την έπαυλη και θυμίζει καταφύγιο των κακών από τις ταινίες του «James Bond», όμως έχει μια αυτοκρατορική αύρα αφού διαθέτει πισίνα, της οποίας το πάτωμα είναι ψηφιδωτό και απεικονίζει τον θεό της θάλασσας, Ποσειδώνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα λέγονται, η σπηλιά, όπου ο Καβαλιέρε ξεσάλωνε, συνδέεται με ένα μικρό τούνελ και μία πύλη που οδηγεί στη θάλασσα. Ο Zappadu, που πλέον ζει στην Κολομβία, ισχυρίζεται πως οι φωτογραφίες δεν είναι δικές του, αλλά προέρχονται από άγνωστη πηγή.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως στην περιβόητη βίλα έχουν προσκληθεί και έχουν μείνει τόσο ο Τόνι Μπλερ όσο και ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ίσως γι’ αυτό κανείς δεν εξεπλάγη, όταν πρόσφατα ο Ρώσος Πρόεδρος έκανε εκείνο το περιβόητο σχόλιο για τα ομαδικά όργια. Κάτι ήξερε ο μπαγάσας!

Πηγή: http://www.lykavitos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα