Δείτε τι λένε τα ζώδια, σήμερα

Κριός Αισθάνεστε την ανάγκη να βγείτε απ’ το σπίτι και να κάνετε άμεσα κάτι πρακτικό, χωρίς να μεσολαβήσουν διάφορες ψυχολογικές διεργασίες. Το ένστικτό σας δεν κάνει λάθος, Κριοί, ήρθε η ώρα να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά του και να αφήσετε τη λογική κατά μέρος. Ο Δίας σας χαρίζει ασυνήθιστα υψηλή ενέργεια- κάντε κάτι γι’ αυτό.

Ταύρος Δεν υπάρχει λόγος να πείτε όχι στην καλοπέραση, Ταύροι, εφόσον ικανοποιεί τις συναισθηματικές ανάγκες σας για αυτή την περίοδο. Οι ενοχές δεν οδηγούν πουθενά- απολαύστε ό, τι είναι να απολαύσετε

και θα καταλάβετε από μόνοι σας πότε πρέπει να σταματήσετε. Βελτίωση των επαγγελματικών σας από ‘κει που περιμένατε τα χειρότερα.

Δίδυμος Επιτέλους, οι σκέψεις σας ξεκαθαρίζουν, οι καταστάσεις και τα συναισθήματα γύρω σας δεν μοιάζουν τόσο θολά, και σας δίνεται η δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε σχέδια και αποφάσεις, προτού να είναι πολύ αργά. Αφήστε τα ερωτικά σας να εξελιχθούν μόνα τους- οι παρορμητικές παρεμβάσεις αυτή τη στιγμή δεν προσφέρουν τίποτα, είτε προέρχονται από σας, είτε από άλλους.

Καρκίνος Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με τις λεπτομέρειες μιας περίπλοκης υπόθεσης. Χαλαρώστε και δώστε στον εαυτό σας όσο χρόνο χρειάζεται για να χωνέψει μια κατάσταση που αλλάζει και έναν έρωτα που εξελίσσεται ραγδαία. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να ξεπεράσετε μια πρόσφατη απογοήτευση, πιο γρήγορα απ’ ό, τι θα φανταζόσασταν.

Λέων Το στοιχείο της περιπέτειας είναι έντονο στη ζωή σας σήμερα, αλλά καλά θα κάνετε να το περιορίσετε όσο μπορείτε, αν ο στόχος σας είναι η σταθερότητα και η αρμονία των ερωτικών. Δεν είναι και τόσο κακή η ρουτίνα, τελικά. Αλλάξτε στάση στα επαγγελματικά σας, γιατί η αδιαλλαξία σας έχει αρχίσει να ενοχλεί αρκετό κόσμο.

Παρθένος Οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι σας κακομαθαίνουν σήμερα και η αλήθεια είναι ότι τη χρειαζόσασταν λίγη παραπάνω περιποίηση, το τελευταίο διάστημα. Απολαύστε την ερωτική κατάσταση που διαμορφώνεται, αλλά μην τη συνηθίσετε, γιατί θα ανατραπεί σύντομα. Σε καλή τροχιά τα επαγγελματικά σας- δεν είναι ανάγκη να αγχώνεστε τόσο πολύ για την εξέλιξή τους.

Ζυγός Αποφύγετε τις μεγάλες συζητήσεις και αποφάσεις σήμερα. Έχετε πολλά ακόμη να πληροφορηθείτε και να χωνέψετε, Ζυγοί, και η βιασύνη μόνο καταστροφικά αποτελέσματα μπορεί να σας φέρει, αυτή τη στιγμή. Ο Κρόνος αποφορτίζει την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας, αλλά είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε τα πνεύματα σε φυσιολογικά επίπεδα.

Σκορπιός Σήμερα, ο ανεξήγητος θυμός που είχε καταλάβει εσάς και τους γύρω σας, υποχωρεί και δίνει τη θέση του στην όρεξη για μάθηση. Μην λέτε ποτέ όχι σε προτάσεις που επιχειρούν να σας βγάλουν από το τέλμα σας, ακόμη κι αν ακούγονται υπερβολικά ακραίες για τα δεδομένα σας. Μπορείτε να βρείτε τρόπο να τις εφαρμόσετε σωστά.

Τοξότης Η αυτοπεποίθηση που σας εμφυσά σήμερα η Αφροδίτη, μπορεί να σας οδηγήσει με την ίδια ευκολία στην επιτυχία και την πανωλεθρία. Χειριστείτε τα προνόμια που σας δίνονται λελογισμένα, Τοξότες, χωρίς να υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας. Οι υπόγειες συνεννοήσεις δεν έχουν τέλος στο πλαίσιο των κοινωνικών σας σχέσεων. Μην κάνετε άλλο τα στραβά μάτια.

Αιγόκερως Σκεφτείτε προσεκτικά τι λέτε, πριν το πείτε, Αιγόκεροι. Οι αντοχές των άλλων δεν είναι όσο μεγάλες θέλετε να πιστεύετε, και κανείς δεν είναι πρόθυμος να σας συγχωρήσει λάθη από κεκτημένη ταχύτητα. Σε ανοδική τροχιά τα οικονομικά σας, μετά τις τελευταίες επαγγελματικές σας κινήσεις. Προσοχή όμως στις καταναλωτικές σας αστοχίες.

Υδροχόος Ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο βρίσκεται στα σκαριά, αλλά δεν ξέρετε ακόμη ποιά στάση πρέπει να κρατήσετε απέναντι σ’ αυτό που ξεκινάει τώρα. Διοχετεύστε όλη σας την ενέργεια προς τα συναισθήματα που αναπτύσσονται, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι αξίζουν τον κόπο. Η απογοήτευση στα επαγγελματικά δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα.

Ιχθύς Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις σήμερα, Ιχθύς, γιατί η ορμητικότητα που σας χαρίζει ο Δίας, θα σας οδηγήσει σε κινήσεις που θα μετανιώσετε αμέσως αφού τις κάνετε. Μια μετριοπαθής στάση είναι ό, τι πρέπει. Κάποιος προσπαθεί να σας εξομολογηθεί τα συναισθήματά του εμμέσως, αλλά δεν του δίνετε καμία σημασία. Μήπως να ανοίγατε τα μάτια σας ;

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα