Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή

Διαβάστε αναλυτικά τι κρύβουν τα ζώδια για την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου:ΚριόςΜην αφήνεις να σε επηρεάζουν άνθρωποι του κοντινού φιλικού ή και ακόμη του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αγαπητέ Κριέ, γιατί λόγω του γενικότερου αρνητικού κλίματος που κυριαρχεί, θα σου μεταφέρουν την απαισιοδοξία τους. Μην ανακατεύεσαι στις δικές τους υποθέσεις, γιατί από την μια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τους βοηθήσεις και από την άλλη, σε ρίχνουν και σένα ψυχολογικά. Ασχολήσου με τις δικές
σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αγαπητέ Κριέ, αρχίζουν να αλλάζουν και βελτιώνονται αισθητά. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την βελτίωση της σχέσης. Και αν δεν υπάρχει αυτή την περίοδο κάποιο ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σε ευνοεί, για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, ξεκίνησέ τα τώρα, και θα δεις πολύ σύντομα την επιτυχία τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.

ΤαύροςΑγαπητέ Ταύρε, καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της σωματικής σου ηρεμίας. Ευτυχώς, σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα η σχέση σου, φίλε Ταύρε. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις μαζί του και μην δίνεις άφεση αμαρτιών στα ατοπήματά του, γιατί μετά θα τα βάλεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Οι ελεύθεροι Ταύροι ανανεώστε την εμφάνιση σας και περάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, η μεταδοτικότητα που έχεις την σημερινή ημέρα, θα λύσει σημαντικά θέματα στον χώρο της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα.

Δίδυμοι
Η μέρα σου χαρίζει υπερβολική αισιοδοξία, φίλε Δίδυμε. Καθώς φαίνεται, από σήμερα τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους και πρώτο ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά είναι σίγουρο πως εσύ σύντομα θα καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα συνεχίζει να σε προικίζει με πολύ ερωτισμό, αγαπητέ Δίδυμε και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις, που το ταίρι σου θα είναι πολύ ευτυχισμένο μαζί σου. Αν η μοναξιά παραμένει ακόμη στη ζωή σου, δεν πρέπει αυτή την περίοδο να κάθεσαι! Κινήσου άμεσα, γιατί σε περιμένουν καλές εξελίξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου

Keywords
Τυχαία Θέματα