Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για την Τρίτη

Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΚΡΙΟΣ

Οι φίλοι, η τεχνολογία και οι προοδευτικές ιδέες θα αποτελέσουν τα πεδία στα οποία θα στρέψετε την προσοχή σας. Πολλά πράγματα δεν θα ακολουθήσουν το συνήθη ρυθμό τους. Αντίθετα, από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθείτε να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που μέχρι πρότινος φαίνονταν στον ορίζοντα. Αναμφίβολα, οικονομικές υποχρεώσεις, δόσεις, τέλη, χαράτσια σας απασχολούν και πιθανόν να

χρειαστούν το «τρεξιματάκι» τους. Οι γεννημένοι του 1985 αποφύγετε να εμπλακείτε σε νομικές αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον 10ο ηλιακό οίκο επαγγελματικές υποθέσεις γίνονται η πρώτη και η τελευταία έννοια σας. Συγχρόνως, ίσως άτομα που έχουν κάποια εξουσία, προΐστανται ή είναι σημαντικά για εσάς σάς εκπλήξουν με κάτι που θα σας πουν ή θα σας ζητήσουν. Με τον Άρη στον 8ο λάθη του παρελθόντος σας χτυπούν την πόρτα για να διεκδικήσουν τον οβολό σας και μάλιστα με τόκο. Οι γεννημένοι του 1982 ξεχειλίζετε από ερωτική διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξαφνικές και απρόβλεπτες μετακινήσεις και επαφές διεκδικούν μερίδιο της προσοχής σας. Αποφύγετε να ανοίξετε συζήτηση με το ταίρι σας για τους κοντινούς συγγενείς και φίλους, εκτός αν έχετε διάθεση για έντονα καβγαδάκια. Συγχρόνως, η καθημερινότητά σας γίνεται πιο κουραστική και εσείς ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με την υπερκόπωση. Η παραμονή της Αφροδίτης στο Ζυγό ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου αποτελεί ένα θετικό οιωνό για τα αισθηματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τίποτα δεν θυμίζει το χτες καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο είναι ανατρεπτική και από τη μια στιγμή στην άλλη αλλάζουν τα πράγματα τόσο στην οικονομική όσο και στη συναισθηματική σας ζωή. Η παρουσία του Άρη στον 6ο ίσως σας κάνει να τρέχετε και να μη φτάνετε για ζητήματα δουλειάς ενώ κάποιες επισκευές ή επιδιορθώσεις θα κριθούν απαραίτητες. Οι γεννημένοι του 1985 θα έχετε τύχη σε επαγγελματικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Αλλαγές και ανασκευές λαμβάνουν χώρα στον τομέα των σχέσεων, καθώς αισθάνεστε ότι δεν θέλετε να περιορίζεστε από καταστάσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Από αργά το απόγευμα ίσως νιώσετε κάπως μπερδεμένοι για ένα οικονομικό θέμα ενώ η διαίσθησή σας δεν θα αποτελεί τον πιο ασφαλή οδηγό. Κάποια ζητήματα που είχαν μείνει στη μέση όσον αφορά μέλη της οικογένειάς σας επανέρχονται στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως παντρέψετε ένα φίλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας αρέσει να ακολουθείτε το πρόγραμμά σας κατά γράμμα όμως σήμερα ίσως χρειαστεί να το αναπροσαρμόσετε σε νέα δεδομένα που παρεισφρέουν στην καθημερινότητά σας, χωρίς να μπορείτε να κάνετε τίποτα. Από το απόγευμα θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στις σχέσεις σας . Ίσως απογοητευτείτε από μια συμπεριφορά ή υποτιμήσετε έναν αντίπαλο. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα γερό service στο μεταφορικό σας μέσο.
*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ευνοεί αισθηματικέ

Keywords
Τυχαία Θέματα