Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Τρίτη

Σκορπιός

Μια ανάπαυλα επιτρέπουν οι πλανήτες, σε πιο αργούς ρυθμούς και λίγο πριν τις κρίσεις των εκλείψεων, η μία εκ των οποίων θα γίνει στο ζώδιό σας. Έτσι θα είναι μια άνετη μέρα, με έμφαση σε σπουδές, ταξίδια και νομικά θέματα. Το βράδυ η διάθεση θα γίνει πιο σοβαρή, με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου να βγάζει και αρνητικά συναισθήματα.

Τοξότης

Εσωστρεφές και ήσυχο το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση σε οικονομικά ζητήματα, σε θέματα εφορίας, ασφαλειών, δανείων, κληρονομικών κλπ, όπου είναι πιθανή μια βραδύτητα στην εξέλιξή τους. Άλλωστε οι ρυθμοί

επιβραδύνουν, καθώς ο Ερμής στο ζώδιό σας ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος.

Αιγόκερως

Κοινωνική και χωρίς απρόοπτα η σημερινή μέρα. Η Σελήνη απ’ τον Καρκίνο μέχρι το βραδάκι φέρνει συναντήσεις, επαφές με συνεργάτες και γνωριμίες, αλλά καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε συμφωνίες, όχι μόνο σήμερα αλλά και για όλο το μήνα, καθώς θα γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος από αύριο. Πιο εσωστρεφές θα είναι το βράδυ.

Υδροχόος

Θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινής ρουτίνας τονίζει η Σελήνη για το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας, κι έτσι θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε λεπτομέρειες της καθημερινότητας, να καθαρίσετε, να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας κλπ. Πιο κοινωνικό το βράδυ αλλά και με σκληρές συμπεριφορές πιθανές.

Ιχθύες

Δημιουργική και ήσυχη σχετικά μέρα, ενώ η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως στα παιδιά, στα χόμπι και τη δημιουργικότητα, στη διασκέδαση και στο φλερτ. Το βράδυ είναι πιθανό να σας πιάσει μια μικρή μανία τακτοποίησης και καθαριότητας, ή μπορεί να ασχοληθείτε με διάφορες λεπτομέρειες που αμελούσατε για καιρό.

Κριός

Σχετικά ήρεμη η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη μέχρι αργά το απόγευμα να τονίζει θέματα σπιτιού και οικογένειας. Έτσι θα ασχοληθείτε με τους δικούς σας και με το σπίτι σας, χωρίς να αναμένονται απρόοπτα. Το βράδυ είναι πιθανό να μπλοκάρουν κάποια σχέδια για διασκέδαση, ενώ και το φλερτ ίσως δεν βρει ανταπόκριση.

Ταύρος

Επικοινωνιακό το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, με αρκετές επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις, σε ήπιο κλίμα. Αποφύγετε τις συμφωνίες ωστόσο, καθώς η επιρροή του ανάδρομου Ερμή ξεκινά σιγά σιγά. Έμφαση σε μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα. Το βράδυ ίσως νιώσετε μια καταπίεση συναισθηματική και περιορισμούς στις σχέσεις.

Δίδυμοι

Θέματα οικονομικά τονίζει η Σελήνη σήμερα για το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας, κι έτσι είναι πιθανές αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές, πιθανόν σε κάπως αργούς ρυθμούς αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μην προχωράτε ωστόσο σε σημαντικές αγορές ή συμφωνίες γιατί ο Ερμής αύριο γυρνά ανάδρομος και δεν ευνοεί.

Καρκίνος

Μέχρι το βραδάκι η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας χωρίς να σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις, κι έτσι αναμένεται μια ήσυχη μέρα, στην οποία θα ασχοληθείτε με το σπίτι και τον εαυτό σας. Το βράδυ που θα αλλάξει ζώδιο είναι πιθανό να φέρει ένα αίσθημα ανασφάλειας, κυρίως λόγω οικονομικών, υλικών και συναισθηματικών

Keywords
Τυχαία Θέματα