Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Τρίτη

Κριός Δεν είναι ώρα να εξιδανικεύετε την πραγματικότητα, Κριοί, αλλά ούτε και να μπερδεύετε τα όνειρά σας με ό, τι συμβαίνει στ’ αλήθεια. Είναι ανάγκη να προσγειωθείτε επειγόντως και να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά, μέχρι τουλάχιστον να διευθετήσετε τα τρέχοντα προβλήματα (κυρίως στον ερωτικό τομέα). Μια σύγκρουση μπορεί να αποβεί ευεργετική σήμερα, μην την αποφύγετε.

Ταύρος Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, είτε αυτή αφορά εσάς μόνο, είτε τα άτομα που συναναστρέφεστε. Κάνατε πολλές υποχωρήσεις μέχρι στιγμής, Ταύροι, αλλά τώρα σας συμφέρει να αναζητήσετε αυτό

ακριβώς που ταιριάζει στις ανάγκες σας και τίποτα λιγότερο. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να γεφυρώσετε ένα συναισθηματικό χάσμα που σας πλήγωνε για πολύ καιρό.

Δίδυμος Η επιμονή σας σε ένα συγκεκριμένο τρόπο αντιμετώπισης των επαγγελματικών σας ζητημάτων επιτέλους αποδίδει καρπούς, τόσο οικονομικούς, όσο και ηθικούς. Έχετε μπόλικη δουλειά ακόμη, μην τα παρατήσετε. Σταθερά τα ερωτικά σας. Δεν είναι ανάγκη να προκαλέσετε εντάσεις, αν τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα συμβάλουν στην εξέλιξή σας.

Καρκίνος Η ταλαιπωρημένη σχέση σας με έναν Λέοντα ξεκαθαρίζει, και μπορείτε πλέον να δείτε τα συναισθήματα και τις προοπτικές που την αφορούν με αντικειμενική ματιά, απαλλαγμένοι από τις εμπάθειες και τις φοβίες του παρελθόντος. Δώστε περισσότερη βαρύτητα στη δουλειά- ο τροχός γυρίζει τώρα και μπορεί να φέρει ευχάριστες ανατροπές στη ρουτίνα.

Λέων Ο Κρόνος συμβάλλει στην πνευματική σας εξέλιξη σήμερα, φέρνοντάς σας με απροσδόκητο τρόπο κοντά στα άτομα που έχουν τα φόντα να σας μυήσουν σε ένα νέο τρόπο σκέψης. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι πρέπει να λέτε σε όλα και σε όλους ναι. Η κριτική σας ικανότητα θα παίξει κομβικό ρόλο σήμερα.

Παρθένος Παρθένοι, έχει έρθει η ώρα να δείτε τον εαυτό σας και τα ερωτικά σας πιο σοβαρά, εξετάζοντας το ενδεχόμενο της δέσμευσης με μεγαλύτερη προθυμία. Μην αφήνετε τις κακές εμπειρίες του παρελθόντος να επισκιάσουν το μέλλον σας. Άνοδος στα επαγγελματικά σας- η πειθαρχία που επιδείξατε, σας ευνοεί από κάθε άποψη.

Ζυγός Αποφύγετε τις στενές επαφές με ένα νέο πρόσωπο της ζωής σας. Όποια κι αν είναι η εντύπωση που σας έχει δώσει μέχρι στιγμής, οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό, τι μοιράζεστε μαζί του. Ένα τηλεφώνημα που δεν περιμένατε, ενδέχεται να σας προκαλέσει εκνευρισμό, αλλά σύντομα η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί.

Σκορπιός Η αινιγματική συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου γίνεται επιτέλους κατανοητή και η γενικότερη επίδραση του Δία στη ζωή σας, σας βοηθάει να λύσετε αρκετούς γρίφους (συναισθηματικούς και πρακτικούς). Μη βιαστείτε να καταδικάσετε έναν συγγενή για την άστοχη συμπεριφορά του. Υπάρχει μια λεπτομέρεια που θα φωτίσει διαφορετικά την όλη υπόθεση και δεν γνωρίζετε ακόμη.

Τοξότης Η εξέλιξή σας, πέρα από τις επωφελείς συνέπειές της, θα έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση ορισμένων προσώπων από τη ζωή σας, γεγονός που θα σας κοστίσει αρκετά από συναισθηματικής πλευράς. Μήπως όμως ήταν ώρα τους να φύγουν; Η Αφροδίτη ευνοεί τις ερωτικές προσεγγίσεις που επιχειρείτε τώρα, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σας.

Αιγόκερως Η υπερβολική έμφαση που δίνετε στη δουλειά, μπορεί μέχρι στιγμής να έχει αναπτερώσει την κατάσταση των επαγγελματικών σας, αλλά μακροπρόθεσμα θα σας καταβάλει, Αιγόκεροι. Σταθμίστε τις προτεραιότητές σας προσεκτικά, και ηρεμήστε λιγάκι. Διευκολύνετε με τα δικά σας μέσα την εξομολόγηση που, χωρίς επιτυχία, προσπαθεί να σας κάνει ένας Υδροχόος.

Υδροχόος Το πρώτο βήμα επικοινωνίας μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποξένωσης δεν είναι απαραίτητα σημάδι αδυναμίας, Υδροχόοι. Μη φοβάστε τον αυθορμητισμό σας- αν τα κίνητρά σας είναι αγνά και η συνείδησή σας καθαρή, το παιχνίδι είναι δικό σας. Προσοχή στις συναισθηματικές εκρήξεις των Σκορπιών (ειδικά μεγαλύτερης ηλικίας). Αποφύγετέ τες, όσο μπορείτε.

Ιχθύς Τα νεύρα σας δεν είναι στην καλύτερή τους φάση σήμερα, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγετε τις συναντήσεις που αναμένεται να προκαλέσουν έντονες συγκινήσεις. Η βαρετή ρουτίνα είναι ό, τι χρειάζεστε για να τη βγάλετε καθαρή. Θετική η τροπή των αισθηματικών σας. Μην περιμένετε θεαματικές αλλαγές για να αισθανθείτε υπερήφανοι.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα