Δείτε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός

Ανεξάρτητα από την απάντηση, να ξέρετε ότι οι αλλαγές που θα συμβούν είναι αναπόφευκτες. Γι αυτό θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στο σκοπό σας, αν θέλετε να δείτε γρήγορα τους κόπους σας να αναμείβονται. Οι συνθήκες αλλάζουν αισθητά και μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας. Παράλληλα αυτό το διάστημα ευνοούνται και οι όποιοι οικονομικοί διακανονισμοί.

Ταύρος

Λειτουργείστε με γνώμονα

τη λογική και κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές ενώ όσοι έχετε προβλήματα με το ταίρι σας τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Στον οικονομικό σας τομέα, θα κάνετε έξυπνες κινήσεις και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές. Τις τελευταίες μέρες της βδομάδας, τα άστρα προβλέπουν ότι τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν για τους περισσότερους από εσάς.

Δίδυμοι

Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικονωνίας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας και η περιπέτεια θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα ζήσετε όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος, που θα σας ανανεώσουν. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες που διαμορφώνονται για τους περισσότερους από εσάς θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες με τα πάθη να ξυπνούν και τη λίμπιντό σας ανεβασμένη στα ύψη.

Καρκίνος

Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να μπορέσετε να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα κακόβουλα πρόσωπα. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Πρέπει να είστε όμως αρκετά προσεκτικοί τόσο στις επαφές, τις συνομιλίες όσο και στις διαπραγματεύσεις προκειμένου να μην κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν αργότερα ακριβά.

Λέων

Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχικά, καθώς η πίεση στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Προσπαθήσετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και ανανεώστε το ερωτικό πάθος μέσα στη σχέση σας. Στον επαγγελματικό τομέα γίνεστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί.

Παρθένος

Οι αδέσμευτοι θα αυξηθεί η σεξουαλική σας γοητεία και θα προσελκύσετε έντονα το ενδιαφέρον του περίγυρου σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, είστε σε ισορροπία. Προσπαθείστε να πλησιάσετε τους συναδέλφους σας και δείξτε τους πως εκτι

Keywords
Τυχαία Θέματα