Δεύτερο απειλητικό σημείωμα στη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος

Χαμηλούς τόνους διατήρησε η Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδας χθες, μετά και το δεύτερο απειλητικό σημείωμα που δέχθηκε από αγνώστους σε διάστημα λίγων ημερών. Το σημείωμα, που έφτασε και αυτό με το συμβατικό ταχυδρομείο, χρησιμοποιώντας χυδαία φρασεολογία, «ξεκαθαρίζει» ότι δεν πρόκειται για προβοκάτσια. «Θα το δείτε σε μερικές ημέρες που θα γαμ…. εσείς οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα.

Ολα είναι έτοιμα», αναφέρει συγκεκριμένα. Το κείμενο είναι μεταφρασμένο στα αγγλικά και τα αραβικά, ενώ αντί για υπογραφή έχει την ημερομηνία 27-05-2013.

Οπως και την προηγούμενη φορά (το άλλο σημείωμα είχε φτάσει στις 17 Μαΐου), οι άνθρωποι της Ενωσης επικοινώνησαν άμεσα με τις αρχές. Το σημείωμα έχει ήδη παραλάβει η αντιρατσιστική υπηρεσία για εξέταση. Η Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδος κάνει λόγο για «μια ακόμη ευθεία απειλή κατά των μουσουλμάνων», με το δεύτερο σημείωμα να δείχνει ότι οι αποστολείς διαπνέονται από θρησκευτικό μίσος. «Δεν είναι το μεταναστευτικό ζήτημα της χώρας εκείνο που τους οπλίζει. Απευθύνεται στους μουσουλμάνους της Ελλάδας επί λέξει. Είναι πλέον απροκάλυπτοι αν και ακόμα ανώνυμοι», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδας όπως πάντα θα προβεί στα απαραίτητα νόμιμα μέσα και θα συνεργαστεί με όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτή η τυφλή απειλή κατά πολιτών της Ελλάδας από άγνωστες ομάδες». Καταλήγοντας, το Δ.Σ. της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδας διευκρινίζει ότι δεν έχει σκοπό «να εμπλακεί σε εγκληματικές συγκρούσεις που στόχο έχουν να καταστρέψουν τη σχέση μεταξύ Ελλάδας και αραβικού και ισλαμικού κόσμου για κάποια βρώμικα πολιτικά συμφέροντα». Πρόκειται για έμμεση απάντηση στην έντονη φημολογία σχετικά με τη δραστηριοποίηση ομάδας Μαύρων Πανθήρων στην Αθήνα.

Πηγή: kathimerini.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα