Δάφνη – Υμηττός / Δήμαρχος, μονίμως και αδικαιολογήτως απών!..

Αίσθηση και πλήθος ερωτημάτων προκάλεσε η προκλητική απουσία του δημάρχου Δάφνης – Υμηττού, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, από το τρισάγιο που τελέστηκε, προ ημερών για τη συμπλήρωση 15 χρόνων, στο Μνημείο των Πεσόντων Πυροσβεστών και του Εθελοντή Πυροσβέστη κατά την πυρκαγιά του Υμηττού στις 22 Ιουλίου του 1998.

Την επιμνημόσυνη δέηση οργάνωσε από κοινού ο Δήμος Ηλιούπολης και το αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, χοροστάτησε ο μητροπολίτης Βύρωνος

και Υμηττού, κ. Δανιήλ, και παρέστησαν, οι δήμαρχοι, Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασσόπουλος, Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και Καισαριανής Αντώνης Καμπάκας.

Ο κ. Σταυριανουδάκης, παρότι αιρετός στον Δήμο που φέρει το όνομα του βουνού στο οποίο έχασαν την ζωή τους οι άτυχοι πυροσβέστες, προτίμησε να κάνει αμέριμνος τα μπάνια του παρά να τιμήσει την μνήμη των αδικοχαμένων μαζί με τους συναδέλφους του δημάρχους, τον επιχώριο μητροπολίτη και πολλούς συνδημότες του…!!!

Παρόμοια προκλητική κι αντιδημοτική συμπεριφορά επέδειξε ο κ. Σταυριανουδάκης και όταν προ ημερών άγνωστοι έκλεψαν την προτομή της εθνικής αγωνίστριας, Μπουμπουλίνας, από κεντρική πλατεία του Δήμου Δάφνης-Υμηττού…!!!

Γ. Σπ. Π.

Keywords
Τυχαία Θέματα