Χρυσή Αυγή: Νέα στοιχεία «καίνε» τους βουλευτές

«Βροχή» πέφτουν οι αποκαλύψεις για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την προφυλάκιση άλλων τριών βουλευτών του κόμματος, στο «φως» της δημοσιότητας ήρθαν απίστευτες-αποκαλυπτικές φωτογραφίες γύρω από την εγκληματική δράση της οργάνωσης.

Η αντιτρομοκρατική στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί, βρήκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή στο σπίτι

του «Πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη, χρυσαυγίτες να κρατούν καλάσνικοφ, να εκπαιδεύονται στρατιωτικά και να χαιρετούν ναζιστικά.

Σε μια από τις φωτογραφίες εικονίζεται μια νεαρή κοπέλα, πιθανότατα η σύζυγος του Πατέλη, να ποζάρει κρατώντας δύο όπλα, ενώ αίσθηση προκαλεί ότι στις φωτογραφίες υπάρχουν και μικρά παιδιά

Πολύ σημαντικά στοιχεία προκύπτουν κι από φωτογραφίες που προέρχονται από την καλοκαιρινή κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής στον ποταμό Νέδα στην Ηλεία, όπου μέλη του πυρήνα της Νίκαιας απεικονίζονται με όπλα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το «καυτό» υλικό επιβεβαιώνει τις κατηγορίες για τις οποίες κατηγορούνται τα μέλη της Χρυσής Αυγής και τις οποίες οι ίδιοι αρνούνται πλήρως.

Ωστόσο, το υλικό έχει παραδοθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στις ανακρίτριες στο πλαίσιο της διερεύνησης της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α. ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες οι ανακρίτριες θα έχουν στα χέρια τους και το υλικό από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των τριών προφυλακισμένων βουλευτών Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η ελληνική αστυνομία αναζητά τα συγκεκριμένα όπλα καθώς δεν έχουν βρεθεί που είναι κρυμμένα.

The post Χρυσή Αυγή: Νέα στοιχεία «καίνε» τους βουλευτές appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα