Χριστόφιας: «Δεν αντέχω άλλη λάσπη»

Ο Χριστόφιας σπάει τη σιωπή του

Ο ψυχολογικός πόλεμος είναι χειρότερος και από τη φυσική δολοφονία, τόνισε ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλοντας τις διαδόσεις που ακούγονται για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, ο κ. Χριστόφιας, που βρέθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του ΑΚΕΛ, όταν αντίκρισε τους δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν μεταβεί για δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου

του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαίδη, θέλησε να προβεί σε δηλώσεις.

«Επειδή σας είδα μαζεμένους εδώ κατά τη διάρκεια μιας από τις επισκέψεις μου στο κόμμα, όπου είχα συνάντηση με τον σύντροφο τον Αντρο και τον σύντροφο τον Νίκο τον Κατσουρίδη για να κουβεντιάσουμε τις εξελίξεις, αποφάσισα να σας μιλήσω αυτοπροσώπως – ενώπιον σας δεν είναι το φάντασμα του Χριστόφια, είναι ο Χριστόφιας ο οποίος ούτε στιγμή δεν έφυγε από την Κύπρο, ούτε στιγμή», είπε στην αρχική δήλωση του προς τα μέσα ενημέρωσης.

«Κι επειδή δεν αντέχω άλλο την λάσπη, τη διαβολή, την υπόσκαψη, το βρώμικο ψίθυρο, όχι απλώς κατά του εαυτού μου, αλλά και κατά της οικογένειας μου ολόκληρης, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είναι ντροπή να κυκλοφορούν ψίθυροι ότι τάχατες ο Χριστόφιας έχει διαμέρισμα στην Αβάνα και θα πάει στην Κούβα ή πήγε στην Κούβα για να ζητήσει πολιτικό άσυλο. Ότι έχει διαμέρισμα πολυτελείας στο κέντρο του Λονδίνου και ότι τα παιδιά του η κόρη του η Χριστίνα για παράδειγμα, από τα εκατομμύρια που πήρε από τον γάμο της τα έχει κατάθεση στην Ελβετία και η άλλη του κόρη στο Λονδίνο και η σύζυγος του τα ίδια κ.λπ.», είπε, μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα