Χ.Πρωτόπαπας: Να προστατευθούν από τους πλειστηριασμούς οι μικρομεσαίοι (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Πρέπει να εξευρεθεί άμεσα λύση στις διαπραγματεύσεις

Υπέρ της προστασίας της κατοικίας των μικρομεσαίων και των φτωχών από τους πλειστηριασμούς τάχθηκε ο Χρήστος Πρωτόπαπας, μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη του « ΒΗΜΑ 99,5».

«Υπάρχουν δύο σκέψεις: η πρώτη έχει να κάνει με την αντικειμενική αξία του ακινήτου σου, η οποία απηχεί τη γενικότερη οικονομική σου κατάσταση. Και η δεύτερη είναι να συνδεθεί και με εισοδηματικά κριτήρια. Αν είναι μια οικογένεια με αντικειμενική

αξία 300.000 ευρώ, θα είναι στο όριο της προστασίας, όπως είναι και σήμερα. Εκεί γύρω, επειδή έχουν πέσει οι αντικειμενικές αξίες. Είναι στοιχείο διαπραγμάτευσης. Εκείνο στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε, είναι ότι μια αξία 300.000 ευρώ είναι στο όριο που μπορούμε να προστατεύσουμε», τόνισε ο υπεύθυνος του Τομέα Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης επεσήμανε πως οι διαπραγμάτευση με την τρόικα είναι ακόμη ανοικτή, ενώ την χαρακτήρισε «σκληρή», λέγοντας παράλληλα πως πρέπει να εξευρεθεί άμεσα λύση στο θέμα διότι «είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε μονομερή διάταξη, στις 31 Δεκεμβρίου λήγει η προστασία».

ΗΧΗΤΙΚΟ

The post Χ.Πρωτόπαπας: Να προστατευθούν από τους πλειστηριασμούς οι μικρομεσαίοι (ΗΧΗΤΙΚΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα