Μπέσυ Μάλφα: Με ερωτεύονται ομοφυλόφιλοι

Για το γάμο της, την οικογένεια της, τους gay, αλλά και την Πάολα μίλησε σε συνέντευξή της η Μπέσυ Μάλφα.

Η ηθοποιός απάντησε στο εάν ο γάμος της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση «σκότωσε» τον έρωτά τους μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι βέβαια! Ποιος τα λέει αυτά; Εγώ εξάλλου βρίσκω τον Γεράσιμο πολύ όμορφο και σέξι άντρα! Επιπλέον είναι και φανταστικός ηθοποιός και, κάθε φορά που τον βλέπω να παίζει, τον ερωτεύομαι ακόμα περισσότερο! Συγγνώμη κιόλας που είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου. Βέβαια δεν ξέρω εκείνος τι κάνει. Όπως τον βλέπω όμως, μάλλον ισχύει το ίδιο και για αυτόν», ενώ πρόσθεσε: «Η μητέρα μου έχει αρκετό άγχος για το αν τα παιδιά της είναι “καλά παιδιά”, κάτι που απασχολεί πολύ και εμένα. Δεν θα ήθελα, όμως, να το μεταδώσω και στα δικά μου».

Η Μπέσυ Μάλφα σχολίασε και τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η φράση της στην Ελευθερία Ελευθερίου «δούλεψες σαν σκυλί», όσον αφορά τη μεταμόρφωσή της σε Πάολα, καθώς θεωρήθηκε ως ειρωνεία απέναντι στην τραγουδίστρια αναφέροντας: «Δεν εννοούσα τίποτα. Μιλώ με κάθε ειλικρίνεια. Εγώ είμαι το πρώτο σκυλί. Ειδικά στη δουλειά μου. Την Πάολα μόνο “σκυλί” δεν τη λες. Είναι γυναικάρα. Όταν την είδα να τραγουδά στα βραβεία Mad, έμεινα άφωνη. Χόρευε υπέροχα. Αυτό που είπα στην Ελευθερία το πιστεύω απόλυτα. Δουλεύει σαν σκυλί. Δουλεύει σκληρά και αυτό φαίνεται. Το πιο μεγάλο σκυλί είναι ο Κώστας Δόξας. Δεν το πίστευα όταν τον είδα να κάνει την Ευσταθία».

Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε και για την συμμετοχή της στο σόου του ANT1, Your Face Sounds Familiar δηλώνοντας ότι: «Πέρσι, όταν είπα το “ναι”, δεν είχα κάνει καμία συζήτηση για τα χρήματα. Με πλήρωσαν οι άνθρωποι. Σωστά και καλά. Το ίδιο ισχύει και για φέτος. Μου φέρθηκαν άψογα».

Τέλος, η Μπέσυ Μάλφα δεν δίστασε να αναφερθεί και στη σχέση της με το gay κοινό,αποκαλύπτοντας μάλιστα: «Με ερωτεύονται ομοφυλόφιλοι. Ξέρουν, βέβαια, ότι δεν με ενδιαφέρει κανένας άλλος άντρας εκτός από τον Σκιαδαρέση και κολλούν περισσότερο. Εκφράζουν τον θαυμασμό τους μέσω φίλων».

The post Μπέσυ Μάλφα: Με ερωτεύονται ομοφυλόφιλοι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα