Μπακογιάννη: Μπορούμε να δώσουμε λύσεις

Μιλώντας στο Ρέθυμνο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του κόμματος στο νομό, δήλωσε: «Μπορούμε να δώσουμε λύσεις γιατί δεν είμαστε σημαία ευκαιρίας, αλλά θετική επιλογή».

«Αν η επόμενη Βουλή αποτελείται αποκλειστικά από τα αδιόρθωτα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ

και τα κόμματα της λαϊκίστικης δεξιάς και αριστερής αντιπολίτευσης, συν το φασιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε. Δεν μπορούμε να παίζουμε με το μέλλον των παιδιών μας», είπε.

Πρόσθεσε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία έχει πρόγραμμα, ιδέες και συμμάχους στην ΕΕ και τόνισε ότι «θέλει να είναι στην επόμενη Βουλή για να αποτελέσει δύναμη λογικής, ευθύνης, σύνθεσης και προσφοράς». Χαρακτήρισε την 6η Μαΐου ως την «τελευταία ευκαιρία της χώρας μας να ξεφύγει από το χείλος της καταστροφής».

«Στις 6 Μαΐου δεν κρίνεται μόνο η κυβέρνηση της χώρας. Κρίνεται το μέλλον των νεότερων Ελλήνων και οι θυσίες των παλαιότερων. Κρίνονται οι προσπάθειες τριών γενιών Ελλήνων που αγωνίστηκαν και κόπιασαν για να δουν την Ελλάδα στην Ευρώπη, ισότιμη, περήφανη και δυνατή!» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα