Άτακτος ο σκύλος του Ομπάμα, τρόμαξε δίχρονο κοριτσάκι (ΦΩΤΟ)

Τα αποκαλυπτήρια των χριστουγεννιάτικων στολισμών στον Λευκό Οίκο έκανε η οικογένεια Ομπάμα. Ωστόσο, την προσοχή τράβηξε μία μικρούλα η οποία φοβήθηκε από τον παιχνιδιάρικο σκύλο του Προέδρου των ΗΠΑ.

Η Μισέλ Ομπάμα κρατούσε το λουρί της “Σάνι”, όμως δεν κατάφερε να τη συγκρατήσει και όρμησε σε ένα κοριτσάκι δύο ετών, το οποίο άρχισε να κλαίει.

Με μία ζεστή αγκαλιά, η “πρώτη κυρία” των ΗΠΑ προσπάθησε να το καθησυχάσει. Μάταια όμως.

Τα χάδια της δεν κατάφεραν να ηρεμήσουν το μικρό κορίτσι. Ετσι επιστράτευσε τα “μεγάλα” μέσα και του έδωσε ένα δώρο.

Το περιστατικό συνέβη όταν η Μισέλ οδηγούσε τη “Σάνι” στη μεγάλη τραπεζαρία του Λευκού Οίκου, κρατώντας τη από το λουρί. Όμως, η ενθουσιώδης σκυλίτσα πήδηξε ξαφνικά πάνω στην Άστιν Γκάρντνερ, η οποία έχασε την ισορροπία της και έπεσε πάνω στο χαλί.

Το κορίτσι σηκώθηκε γρήγορα από το έδαφος και ο πατέρας της είπε ότι ήταν μία χαρά. Η Μισέλ Ομπάμα αρχικά μάλωσε τη σκυλίτσα και στη συνέχεια έσπευσε δίπλα στο κοριτσάκι και το αγκάλιασε.

Ανάβοντας το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Πρόκειται για το δεύτερο πιο ψηλό δέντρο (ύψους περίπου 27 μέτρων) που έχει στολιστεί στο Καπιτώλιο. Είναι διακοσμημένο με 5.000 χειροποίητα στολίδια που έφτιαξαν παιδιά από όλη την χώρα και θα ανάβει κάθε σούρουπο σε όλη την περίοδο των εορτών.

The post Άτακτος ο σκύλος του Ομπάμα, τρόμαξε δίχρονο κοριτσάκι (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα