Ασυνείδητος παρέσυρε με μηχανή 2 ανήλικα παιδιά

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε τελικά, μετά το ανθρωποκυνηγητό, ο ασυνείδητος μοτοσικλετιστής ο οποίος παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά μια μητέρα με τα ανήλικα παιδιά της στην Πατησίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Σκαϊ, ο οδηγός στιγμές πριν παρασύρει τα τρια θύματά του, είχε παρασύρει και έναν ποδηλάτη στην οδό Κοδριγκτώνος.

Δύο παιδιά δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, επτά ετών, ήταν τα θύματά του τα οποία παρέσυρε με τη μηχανή του στη διασταύρωση των οδώνΠατησίων και Τροίας στο κέντρο της

Αθήνας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και στη συνέχεια χτύπησε τα δύο παιδιά αλλά και τη μητέρα που τα συνόδευε, η οποία τραυματίστηκε πιο ελαφρά, στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, ο δικυκλιστής τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τηναστυνομία. Η μοτοσικλέτα του βρέθηκε εγκαταλελειμμένη λίγη ώρα αργότερα.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Η κατάσταση του 7χρονου αγοριού είναι κρίσιμη ενώ σοβαρή χαρακτηρίζεται και η κατάσταση του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροροφίες, νωρίτερα, ο ίδιος οδηγός είχε τραυματίσει ελαφρά και έναν ποδηλάτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα