Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ χωρίς βενζίνη

Στα συνεργεία μπαινοβγαίνουν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ της περιοχής μας, προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν στις επείγουσες κλήσεις.

Έχοντας συμπληρώσει 10 και πλέον χρόνια υπερχρήσης, αρκετά συχνά τίθενται εκτός λειτουργίας, ενώ η κίνησή τους εξασφαλίζεται λόγω της ευαισθησίας των βενζινοπωλών της περιοχής που δέχονται να τους χορηγούν καύσιμα επί πιστώσει!

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» έχει αναδείξει τις επικίνδυνες
συνθήκες λειτουργίας του ΕΚΑΒ μέσα από σειρά ρεπορτάζ.Η κατάσταση έχει χειροτερέψει και είναι διερευνητέο πώς τα πληρώματα καταφέρνουν να ανταποκρίνονται στις 100 και πλέον κλήσεις που δέχονται σε ημερήσια βάση (35.000 κατά μέσο όρο τον χρόνο). «Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και οι ανάγκες αυξημένες, ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε» παραδέχεται ο διευθυντής της 3ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, Γρηγόρης Μπαράκος.«Η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει και αντί να λυθούν τα προβλήματά μας αυξάνονται» αναφέρει ο αντιπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ ΕΚΑΒ της 3ης Περιφέρειας, Γιώργος Θωΐδης, αναφερόμενος στην εκτροπή των τηλεφωνημάτων των κατοίκων της Ζακύνθου και της Κεφαλλονιάς στο Κέντρο της Πάτρας.Πηγή pelop.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα