Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Αγγελικής Ηλιάδη

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθούν οι γονείς του αδικοχαμένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη με την Αγγελική Ηλιάδη για να λύσουν τις διαφορές τους.

Όπως υποστηρίζουν, η γνωστή τραγουδίστρια δεν δέχεται ο οκτάχρονος σήμερα γιος της να διατηρεί σχέσεις με την οικογένεια του πατέρα του και τους απαγορεύει να έχουν οποιαδήποτε επαφή με τον εγγονό τους, Μπαμπίνο. Γι΄ αυτό το λόγο στρέφονται εναντίον της, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο

της Αθήνας. Μόλις πριν από λίγες ημέρες κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα και στις 29 Οκτωβρίου θα συζητηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών σύμφωνα με πληροφορίες της Εspresso.

Η οικογένεια Λαζαρίδη διεκδικεί να ανακτήσει την επαφή με τον εγγονό της και για αυτό το λόγο κατέθεσε και τα ασφαλιστηκά μέτρα, ζητώντας να τουλάχιστον δύο φορές το μήνα να βλέπουν τον εγγονό τους, καθώς και να επιτρέπονται οι τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί του, επίσης δύο φορές. Ακόμα, ζητούν να κρατούν το οκτάχρονο αγόρι λίγες ημέρες για διακοπές κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα όπως και την περίο.

Η οικογένεια Λαζαρίδη, είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα, έτσι ώστε να βλέπει και πάλι το παιδί του γιου τους, που τους έχει λείψει αρκετα.

Η Μαρία Λζαρίδη δήλωσε: «Δεν έχει δικαίωμα η Αγγελική να μου στερεί το παιδί του παιδιού μου, που είναι δύο φορές παιδί μου. Δεν καταλαβαίνω το γιατί… Εκείνη μας θεωρούσε οικογένειά της. Τώρα μας ξέχασε; Και δεν μας νοιάζει τόσο για εκείνη, αφού είναι νέα, όμορφη και ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει, όσο για το παιδί που δεν το έχουμε δει και μας λείπει. Θέλω το παιδί τώρα που μεγάλωσε να έρθει και να δει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο πατέρας του. Θέλουμε να το δούμε και να σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Έλεος πια!»

Keywords
Τυχαία Θέματα