Αρβανιτόπουλος: Το νέο εκπαιδευτικό σύστημα θα συνδέεται με την αγορά εργασίας

Για το νέο Χάρτη της Χώρας των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, μίλησε ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο λογαριασμό του στο Twitter.

Ειδικότερα ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Κάθε παιδί έχει ταλέντα και έχει το δικαίωμα να τα αξιοποιεί, για να είναι ευτυχισμένο στη ζωή του. Γιατί επιτυχία είναι να δουλεύεις πάνω σ’αυτό που σου αρέσει, πάνω σε αυτό στο οποίο είσαι καλός. Το Υπουργείο Υγείας και Θρησκευμάτων έχει δρομολογήσει

τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για ένα εκπαιδευτικό σύστημα, όπου μπορείς να βρεις το δικό σου μονοπάτι και να βγεις στην αγορά εργασίας. Το νέο Γενικό Λύκειο, το Επαγγελματικό Λύκειο και το έτος «ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ», οι Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης και τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, συνθέτουν μαζί με το νέο Ακαδημαϊκό Χάρτη της Χώρας των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, τις λεωφόρους της γνώσης. Γνώσεις και δεξιότητες που σε γεμίζουν ικανοποίηση, για να πετύχεις σε αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει, σε αυτό που έχει προοπτική».

Πηγή φωτογραφίας Eurokinissi

The post Αρβανιτόπουλος: Το νέο εκπαιδευτικό σύστημα θα συνδέεται με την αγορά εργασίας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα