Αρβανιτόπουλος: Εντοπίσαμε 313 περιπτώσεις συνεπωνυμίας μόνο στο Καποδιστριακό

Ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, παραχωρώντας συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, πέρασε στην αντεπίθεση στον πόλεμο που έχει ανοίξει με τα Πανεπιστήμια.

«Είναι προφανές πλέον ότι αυτή η απεργία είναι εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και θα πρέπει να σταματήσει. Είναι εις βάρος των φοιτητών και των οικογενειών τους και δεν μπορεί ένα Πανεπιστήμιο – γιατί ουσιαστικά ένα Πανεπιστήμιο έχει μείνει κλειστό- δεν μπορούν να το κρατάνε κλειστό, για να προασπίσουμε το όποιο δίκιο

νομίζουμε οτι έχουμε, εις βάρος των άλλων» τόνισε ο κ. Αρβανιτόπουλος επιτιθέμενος στους διοικητικούς υπαλλήλους ποτ επιμένουν να κρατούν για 11 συνεχόμενη εβδομάδα κλειστά τα Πανεπιστήμια.

«Γιατί υπάρχει τόση ένταση από μια χούφτα ανθρώπων στο Καποδιστριακό» αναρωτήθηκε ο κ. Αρβανιτόπουλος και πρόσθεσε «πάμε να κρύψουμε τα άπλυτα κάτω από το χαλί; Μόνο στο Καποδιστριακό , αν δείτε τους υπαλλήλους, υπάρχουν 313 περιπτώσεις με το ίδιο ακριβώς επίθετο, συνεπωνυμίες».

Ανεφέρε δε πως «όταν ζητήθηκε από τα πανεπιστήμια να αυτοαξιολογηθούν για τις δομές, τους ανθρώπους και τις διαδικασίες και να μας πουν 36 ιδρύματα που έχουν υπεράριθμους και που έχουν ελλείψεις όλα έδειξαν ότι θέλουν και άλλους διοικητικούς».

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη του υπουργού Παιδείας εδώ

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης:

The post Αρβανιτόπουλος: Εντοπίσαμε 313 περιπτώσεις συνεπωνυμίας μόνο στο Καποδιστριακό appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα