Αρχίζει τις διαγραφές ο Βενιζέλος – Εναρξη με Ραγκούση

«Με τον γιο που σκότωσε τους γονείς του και μετά ζητά επιείκεια, γιατί είναι ορφανός» παρομοίωσε τον Γιάννη Ραγκούση ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του «Πρώτου Θέματος», τονίζοντας ότι είναι «εκτός ΠΑΣΟΚ όσοι, την ώρα της μάχης, κάνουν κριτική». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

εγκάλεσε για απύθμενο πολιτικό θράσος και πολιτική ανηθικότητα τον πρώην γραμματέα και πρώτο τη τάξει υπουργό των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Γιάννη Ραγκούση. Όταν ρωτήθηκε για τα στελέχη του πρώην πρωθυπουργού που σήμερα ασκούν κριτική, τόνισε ότι «αυτοί δεν είναι στην παράταξη». Κάνοντας λόγο και για τον σταυρό του μαρτυρίου του 2004 που σήκωσε ο Γιώργος Παπανδρέου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για… ολοκαύτωμα. «Αφήστε τους κρατουμένους του Άουσβιτς να πάνε ξανά σπίτια τους» σημείωσε.

Οι οκτώ… εντολές του Μπένι
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ακόμη ότι η χώρα κινδυνεύει, βαδίζει στην καταστροφή και ότι μόνη λύση είναι η κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης… Οι κυριότερες επισημάνσεις του κ. Βενιζέλου ήταν οι εξής:
1. Χωρίς κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης ο τόπος οδηγείται στην καταστροφή.
2. Οι εταίροι θα ζητήσουν τις υπογραφές και των μεγαλύτερων κομμάτων της αντιπολίτευσης.
3. Υπάρχει εθνικός διχασμός. Η χώρα κινδυνεύει.
4. Την πολιτική βία, την ένταση, τον προπηλακισμό και τις αντισυγκεντρώσεις δεν τα έφερε στην πολιτική ζωή ούτε ο κ. Μιχαλολιάκος ούτε ο κ. Κασιδιάρης. Τα έχουν φέρει από τ’ αριστερά. Μια συγκεκριμένη ριζοσπαστική λαϊκιστική αντίληψη.
5. Δεν είναι στο ΠΑΣΟΚ όσοι κινούνται με απύθμενο πολιτικό θράσος.
6. Να σταματήσει η πλάκα. Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ είναι στρατευμένοι στη μάχη για την παράταξη και τη χώρα. Δεν είναι αναλυτές.
7. Ζούμε το ολοκαύτωμα. Αφήστε τους κρατουμένους από το Άουσβιτς να βγουν να πάνε ξανά στα σπίτια τους.
8. Αν γίνεται αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης το απονενοημένο υπαρξιακό διάβημα οποιουδήποτε ανθρώπου, τότε, ως χώρα, είμαστε πια τελείως ξεφτιλισμένοι.

Ο γιος της Γιάννας υποστηρικτής του Βαρουφάκη!
Το καλοκαίρι του 2011 ανάμεσα στο αγανακτισμένο πλήθος πολιτών στην πλατεία Συντάγματος φώναζε συνθήματα κατά του πολιτικού κατεστημένου και της ανέχειας που προκάλεσαν τα μνημόνια στη χώρα μας. Με ρουχισμό που δεν παραπέμπει στο πρότυπο των νέων που προέρχονται από υπερεύπορες οικογένειες, σαν τη δική του, δεν έγινε αντιληπτός ούτε από τους γνωστούς του. Κυρίως επειδή κανείς δεν περίμενε να είναι εκεί… αγανακτισμένος. Την Τετάρτη, τέσσερις ημέρες πριν από τις επίμαχες εκλογές, ο πρωτότοκος υιός της αμύθητης κληρονομιάς Αγγελόπουλου δημοσίευσε νέα επιστολή αριστερής κατεύθυνσης. Μερικούς μήνες νωρίτερα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου και κληρονόμος περιουσίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, δημοσίευσε επιστολή-κόλαφο με αντικαπιταλιστικές διαθέσεις για το πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό της χώρας με τον βαρύγδουπο τίτλο «Η εποχή των τεράτων» προϊδεάζοντας για τις αριστερές πεποιθήσεις του.
Ο 21

Keywords
Τυχαία Θέματα