Άρχισαν τα όργανα στη ΔΗΜΑΡ

Κι ενώ όλα δείχνουν πως υπάρχει συμφωνία για σχηματισμό κυβέρνησης και μερική ταύτιση απόψεων, ο Φώτης Κουβέλης μάλλον λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο.
Όπου ξενοδόχος εννοούμε τον Οδυσσέα Βουδούρη, που προ ΔΗΜΑΡ είχε διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν ψήφισε το μνημόνιο,

ο οποίος εκφράζει αντιρρήσεις ως προς το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά για την πρωθυπουργία.
Ειδικότερα, μιλώντας σήμερα στον ραδιοσταθμό Βήμα FM, ο κ. Βουδούρης είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είναι το καταλληλότερο άτομο για τη θέση του Πρωθυπουργού καθώς έχει δεσμευτεί ότι θα εφαρμόσει το Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση:
«Ο κ. Σαμαράς ο οποίος έχει υπογράψει ότι εάν Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα το Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση κατά την άποψή μου δεν είναι το καταλληλότερο άτομο για να ηγηθεί ενός σχήματος ευρείας αποδοχής, το οποίο θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και δυνάμεις οι οποίες ήταν εξαρχής εναντίον του δεύτερου μνημονίου» είπε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Βουδούρης.
Ιδιαίτερες αντιρρήσεις είχε και για τη συμμετοχή προσώπων όπως ο Μάκης Βορίδης της ΝΔ: «Αυτό αποκλείεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχουμε σε ένα τέτοιο σχήμα», υπογράμμισε ο κ. Βουδούρης και τόνισε οτι για τη ΔΗΜΑΡ «το θέμα των προσώπων είναι το 50%».
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς εξέφρασε την άποψη ότι στην κυβέρνηση συνεργασίας δεν θα πρέπει να μετέχουν υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή και Παπανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα