«ΑΡΧΗΓΕ ΣΤΕΙΛΕ 100 ΑΤΟΜΑ»

Το πρωτοφανές περιστατικό με το γρονθοκόπημα από τον Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη, που έκανε το γύρω του κόσμου ,μπορεί να κόπηκε απότομα στον αέρα ωστόσο το περιστατικό συνεχίστηκε και στο διάλειμμα της εκπομπής. Σύμφωνα λοιπόν με τον Γιώργο Παπαδάκη ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκε από το στούντιο

σε ένα άλλο δωμάτιο, όπου έσπασε την πόρτα και ετράπη σε φυγή στα... γύρω χωράφια.

Διασταυρωμένες πληροφορίες «μαρτυρούν» πως το ξύλο συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Δύο από τους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη ο Floor manager και cameramen προσπάθησαν αμέσως να χαμηλώσουν τους τόνους. Η Λιάνα Κανέλλη εξοργισμένη φώναζε συνεχώς ότι θέλει να βγει και να πει στο τηλεοπτικό κοινό τι συνέβη και πίσω από τις κάμερες.

Οι συνεργάτες του κ Παπαδάκη κυνήγησαν τον Ηλία Κασιδιάρη οδηγώντας τον μέσα σε ένα δωμάτιο, όπου τον... κλείδωσαν. Στη συνέχεια έδωσε κλωτσιά στην πόρτα και όταν τελικά του άνοιξαν την πόρτα εκείνος τράπηκε σε φυγή από την πύλη του γκαράζ του στούντιο, που εκείνη την ώρα έκλεινε.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής όσο ήταν εγκλωβισμένος στο δωμάτιο τηλεφώνησε στον κ Μιχαλολιάκο, όπου και ακούστηκε να του είπε: "αρχηγέ είμαι στον ΑΝΤ1 έχω πρόβλημα, στείλε ...100 άτομα".

Keywords
Τυχαία Θέματα