Αρχή συλλήψεων με γερμανικές μίζες

Του Γιάννη Ντάσκα

Από τα στοιχεία που συνδέονται με δικογραφίες στη Γερμανία άρχισαν οι συλλήψεις των εμπλεκομένων στο τεράστιο σκάνδαλο με τις μίζες.

Για την έναρξη των συλλήψεων ΜΕΣΑ στις γιορτές σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι απ όλους αμέσως με τη σύλληψη του Αντωνη Κάντα και πριν καν απολογηθεί.

Εδώ και καιρό η γερμανική δικαιοσύνη ερευνά τα σκάνδαλα των εξοπλισμών και τις μίζες που πληρώθηκαν από γερμανικές

επιχειρήσεις προς την Ελλάδα.

Η έρευνα δεν γίνεται γιατί ξαφνικά η Γερμανία αποφάσισε να σταματήσει τις πωλήσεις της αλλά γιατί οι ανταγωνιστικές αμερικανικές εταιρείες που έχουν πληρώσει κατά το παρελθόν επίσης μίζες ,συγκέντρωσαν στοιχεία και με διάφορους τρόπους τα διοχέτευσαν στις γερμανικές δικαστικές αρχές με τρόπο που να μην μπορούν να κάνουν πίσω.

Απλώς εδώ και χρόνια παίζουν τις… καθυστερήσεις και κάνουν μόνο αυτές τις ενέργειες για τις οποίες αναγκάζονται.

Για παράδειγμα όταν το ΣΠΗΓΚΕΛ έγραψε ότι υπήρχε χρηματισμός στα οπλικά συστήματα που αγοράστηκαν επί Ακη,ο Ακης έκανε μήνυση στο περιοδικό και… δικαιώθηκε αφού το περιοδικό έμεινε αβοήθητο από τις δικαστικέ ς αρχές αλλά και την πολιτική εξουσία της Γερμανίας….

Αλλοι βέβαια λένε ότι και το ΣΠΗΓΚΕΛ δεν ζήτησε με κάθε τρόπο στοιχεία και κρίθηκε ότι ο γερμανοτραφής Ακης δεν θα έπρεπε να χτυπηθεί με συγκεκριμένα στοιχεία…

Τώρα οι συνθήκες «ωρίμασαν» και οι γερμανικές δικογραφίες θα κάψουν και στελέχη της γερμανικής πολεμικής βιομηχανία και Ελληνες .

Ο Αντώνης Κάντας έδωσε αρκετά στοιχεία τα οποία θα αξιοποιούνται τμηματικά.

Η σημερινή σύλληψη του επιχειρηματία Παπαχρήστου είναι απλώς χαρακτηριστική. Είναι ο αντιπρόσωπος της περίφημης «Κράους Μαφάϊ» η οποία ακούγεται σε τέτοια σκάνδαλα εδώ και χρόνια.

Στις 2 Γενάρη απολογείται ο επιχειρηματίας Ευσταθίου της ΑΤΛΑΣ ενώ θα κληθούν με τη σειρά τους τόσο βαριά ονόματα που δεν περνούσαν καν από τη φαντασία μας πριν μερικά χρόνια…

Σύλληψη δεν σημαίνει και ενοχή βέβαια. Ομως τα στοιχεία που υπάρχουν θα διασταυρωθούν με τραπεζικούς λογαριασμούς και μόνο τότε θα υπάρξουν προφυλακίσεις και περαιτέρω δικαστικά βήματα. Είμαστε μόνον στην αρχή…

Ολοι θυμούνται τι είχε γραφεί για τις διαβόητε αγορές αρμάτων μάχης «Λέοπαρντ» και τις προαναγγελίες ερευνών εδώ και χρόνια…

Ας σημειωθεί ότι το ξήλωμα της 17 Νοέμβρη άρχισε όταν δολοφόνησε τον Βρετανό Ταξίαρχο Σόντερς. Η δολοφονία έγινε λίγες ώρες πριν ο Ταξίαρχος υπογράψει προμήθεια βρετανικών αρμάτων μάχης….

Σ αυτή τη χώρα και σε αυτά τα επίπεδα,τίποτα δεν είναι τυχαίο και ασύνδετο….

The post Αρχή συλλήψεων με γερμανικές μίζες appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα