Απόρρητη γερμανική έκθεση «καίει» τους χρυσαυγίτες!

Του Γιάννη Ντάσκα

«Είναι εξαιρετικά φοβισμένοι, γιατί τώρα αρχίζουν σιγά-σιγά σε ηγετικό επίπεδο να συνειδητοποιούν πόσο δύσκολα θα ξεμπλέξουν από τα κάγκελα, εξαιτίας της ναζιστικής δραστηριότητάς τους». Αυτά μας είπε σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος είχε σχετική συζήτηση με νομικό παραστάτη των χρυσαυγιτοναζιστών. Όπως είχαμε γράψει πρώτοι πριν από μέρες, υπάρχουν στοιχεία από τη συνεργασία των γερμανικών και ελληνικών αρχών, που αποδεικνύουν το χειρότερο για τους Ελληνοχιτλερικούς. Ότι δηλαδή, βρίσκονταν σε επαφή σε πολλά επίπεδα με τις πιο εγκληματικές οργανώσεις ναζιστών στη Γερμανία.

Η

επαφή αυτή βεβαιώνεται από τη γερμανική πλευρά και σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, στην ηγεσία της ελληνικής ΕΥΠ σε ανώτατο επίπεδο έχει παραδοθεί άκρως απόρρητη έκθεση της αντίστοιχης μυστικής γερμανικής υπηρεσίας, η οποία έχει πλήθος στοιχείων για το εύρος, το είδος και τους τρόπους επαφών μεταξύ Ελλήνων, Γερμανών, Αυστριακών και Ρώσων ναζιστών. Αυτά τα στοιχεία είχαν περιέλθει από πολύ καιρό σε γνώστη των ισραηλινών και αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες παρακολουθούσαν στενά τις δραστηριότητες των Ελλήνων ναζιστών.

Πριν από 6 μήνες είχε σημάνει κόκκινος συναγερμός με στόχο να τεθεί στοπ στην εγκληματική δραστηριότητα που ανέπτυσσε σε πολλά επίπεδα η Χρυσή Αυγή και από τότε ήταν ζήτημα χρόνου πότε θα δοθεί η μεγάλη αφορμή. Αυτό έγινε στο Κερατσίνι με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η οποία ήταν καλά οργανωμένη και καθόλου τυχαία” μας είπε αξιωματούχος των Ελληνικών αρχών. Σαν έτοιμες από καιρό οι ελληνικές αρχές μπήκαν στα σπίτια των χρυσαυγιτών και βρήκαν (στο σπίτι του υπαρχηγού Χρήστου Παππά) πλήθος αποδείξεων για το ναζιστικό στρατόπεδο το οποίο πολύ απρόσεκτα και με θράσος έστηναν.

Οι φωτογραφίες του Παππά και ο όρκος στον οποίο υπόσχονται ότι θα εξοντώσουν τους Ελληνοεβραίους και κάθε Εβραίο όπου γης, είναι η δική τους καταδίκη και αυτό συνειδητοποιούν τώρα. Εξ ου και ο τρόμος για το μαύρο (όπως αυτό που ετοίμαζαν για άλλους) μέλλον τους… Το δυστύχημα είναι ότι είχαν διεισδύσει σε κορυφαίο επίπεδο στα ΜΜΕ και έπαιρναν δημόσια υποσχέσεις… αγάπης από δημοσιογράφους. Τώρα, τρομαγμένοι και οι υμνητές του χιτλερισμού στα ΜΜΕ, σπεύδουν να πάρουν αποστάσεις για τη θύελλα που έρχεται… Οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες αρνούνται τον εαυτό τους αλλά τα ηχητικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα είναι πια παντού. Διαβάστε προσεκτικά τον όρκο που βρέθηκε στο σπίτι του Παππά και θα αντιληφθείτε τι ετοίμαζαν και ποιό «μέλλον» θα έχουν.

Ο όρκος:

«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις το Μεγαλείο της Εθνικοσοσιαλιστικής Κοσμοθεωρίας, να αγωνισθώ με όλας μου τας δυνάμεις και αν χρειασθή να θυσιάσω ακόμη και τη ζωή μου μαχόμενος υπέρ των ιερών συμβόλων της φυλετικής Ιδέας. Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με όλας μου τας δυνάμεις διά την Νίκη του Εθνικοσοσιαλισμού, του οποίου Εθνικοσοσιαλισμού δι’ εμέ φορεύς είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εις τας γραμμάς του οποίου ορκίζομαι να είμαι ένας γενναίος, πειθαρχικός και πιστός Στρατιώτης. Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με φανατισμό και αποφασιστικότητα διά την εξόντωσι του βδελυρού, μισερού και αηδιαστικού εχθρού της φυλής, του παντοτεινού ενόχου της ιστορίας, του μοναδικού υπεύθυνου διά την παρακμήν της ράτσας μου και διά τον εκφυλισμό του πολιτισμού. Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις διά την οριστική συντριβή του Εβραίου υπανθρώπου. Εάν ποτέ προδόσω αυτόν τον όρκο, εύχομαι οι Συναγωνιστές μου να με τιμωρήσουν με τον πλέον σκληρό και απάνθρωπο τρόπο. Μάρτυρές μου ας είναι οι θεοί, οι θεοί των Ελλήνων που μου έδωσαν την ευτυχία να γεννηθώ σ’ αυτήν την ιερή Γη. Ζήτω η νίκη Ζήτω ο Εθνικοσοσιαλισμός».

The post Απόρρητη γερμανική έκθεση «καίει» τους χρυσαυγίτες! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα