Αποκαλύψεις που σοκάρουν στο ράδιο και στο “Παρασκήνιο”


Αποκάλυψη που σοκάρει για το μέγεθος της υποκρισίας έκανε σήμερα στην εκπομπή του Κώστα Ουίλς(90,6 ΑRΤ F) ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος.

Είπε οτι μόλις τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου στάλθηκαν κλήσεις στα πρόσωπα που εμφανίζονται στη λιστα Λαγκάρντ για να δικαιολογήσουν τα ποσά που έχουν στους λογαριασμούς.
Η λίστα είναι στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης περίπου …τρία χρόνια και όπως έχει καταγγελθεί με τις καθυστερήσεις

δόθηκε χρόνος να μεταφερθούν τα χρήματα και να καλυφθούν.
Βέβαια αν θέλει η κυβέρνηση και η τρόικα που ματώνει κάθε μέρα τους Ελληνες βρίσκει και την τελευταία δεκάρα.
“’Οχι μόνο δεν θέλουν αλλά ελέγχουν και τη Δικαιοσύνη και δεν την αφήνουν να κάνει το καθήκον της” είπε στην ίδια εκπομπή ο καθηγητής Πανεπιστημίου και σύμβουλος κατά το παρελθόν πρωθυπουργών και υπουργικού συμβουλίου Γιώργος Κασιμάτης.
Στην σημερινή εκπομπή αλλά και στο αυριανό δίωρο της (10-12 κάθε Σάββατο και Κυριακή)μετείχε και θα μετέχει φιλικά και ο Γιάννης Ντάσκας ο οποίος για λογαριασμό του “Παρασκηνίου” και με την προσφορά των εκδοτικών οίκων Λιβάνης και Κάδμος προσφέρει(και αύριο) δύο βιβλία ντοκουμέντα. Το βιβλίο “Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ” του Τζων Κυριάκου. Ο συγγραφέας, ελληνικής καταγωγής Αμερικανός είχε υπηρετήσει 15 χρόνια στη ΣΙΑ και μέσα απο το βιβλίο κάνει σοβαρότατες αποκαλύψεις για τον απόλυτο έλεγχο που είχαν κάποιοι εντός και εκτός Ελλάδας στη …17 Νοέμβρη.

Δυο αντίτυπα του βιβλίου θα κληρωθούν σε ακροατές της εκπομπής των Ουίλς-Ντάσκα και αύριο μεσημέρι. Επίσης το βιβλίο “Διεφθαρμένη Ιατρική” με αποκαλύψεις για το πως υπερτιμολογούν τα φάρμακα και τα παίρνουν χοντρά ξένοι και Ελληνες μεγαλογιατροί δίδεται από την εκπομπή σε δύο αντίτυπα με κλήρωση στους ακροατές που βάζουν υποψηφιότητα.

Στο “Παρασκήνιο” αυτής της Κυριακής γίνονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις και για την διεφθαρμένη Ιατρική αλλά και για κόλπα με τοκογλύφους που βάζουν στο χέρι πολίτες που έχουν ανάγκη.
Αποκαλύψεις για τον πλούτο πετρελαίου και φυσικού αερίου που έχει η Ελλάδα και αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ και για την υπόθεση Παπαγεωργόπουλου.
Μη το χάσετε και μην χάσετε την αυριανή εκπομπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα