Απίστευτο: Το ΤΧΣ διώχνει τους επιτρόπους των συστημικών τραπεζών για να βάλει τα… μέλη του ΔΣ του!

Το ΤΧΣ έδιωξε τους διορισμένους επιτρόπους για να βάλει δικά τους μέλη του ΔΣ!

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με μια κίνηση που ξάφνιασε πολλούς, έπαυσε τους διορισμένους επιτρόπους στις τράπεζες και τους αντικατέστησε με τους εαυτούς τους! Όπως αναφέρει το capital.gr, στο ΤΧΣ αποφάσισαν να απομακρύνουν τους εκπροσώπους του από τα διοικητικά συμβούλια των τεσσάρων συστημικών τραπεζών

και στη θέση τους να διορίσουν τα μέλη του διοικητικού του συμβουλίου του Ταμείου! Πλέον δηλαδή, στα διοικητικά συμβούλια των Alpha Bank, Τράπεζας Πειραιώς, ΕΤΕ και Eurobank καθήκοντα επιτρόπου θα αναλάβουν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΤΧΣ!

Αναλυτικά θα είναι οι:

Αναστασία Σακελλαρίου-Διευθύνουσα ΣύμβουλοςΓιώργος Κουτσός-Αναπληρωτής Διευθύνων ΣύμβουλοςΑναστάσιος Γάγαλης-ΜέλοςΙωάννης Κυριακόπουλος, CFO του Ταμείου

Οι αντικαταστάσεις θα επικυρωθούν στις επόμενες συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων των τραπεζών που θα διενεργηθούν ως το τέλος του μήνα. Σημειώνεται επίσης, ότι τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής δεν θα λαμβάνουν πρόσθετη αμοιβή για τη συμμετοχή τους στα Δ.Σ. των τραπεζών.

The post Απίστευτο: Το ΤΧΣ διώχνει τους επιτρόπους των συστημικών τραπεζών για να βάλει τα… μέλη του ΔΣ του! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα