Απίστευτο! Τα μέλη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονταν σφάζοντας… πρόβατα!

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που δίνουν στο φως οι δικαστικές αρχές, σύμφωνα με τα οποία μέλη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονταν στη χρήση μαχαιριού και στιλέτου σφάζοντας αιγοπρόβατα!

Η αποτρόπαιη αυτή πρακτική, που οδήγησε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, είχε δοκιμαστεί πολλές φορές στα σώματα μεταναστών.

Συνήθως στα σκοτεινά, όχι μόνο λόγω νύχτας, αλλά και γιατί -όπως αποδείχθηκε- μεγάλο μέρος της Αστυνομίας, των

Αρχών, των ΜΜΕ είχε ως προς τη Χρυσή Αυγή… μαύρα μεσάνυχτα. Ας δούμε μερικά μόνο από τα περιστατικά όπου έδρασαν τα μαχαίρια (ή οι… ξιφολόγχες) των ταγμάτων εφόδου του Ν. Μιχαλολιάκου.

Στις 3.20 τα ξημερώματα της 17ης Ιανουαρίου 2013 στα Πετράλωνα κόπηκε το νήμα της ζωής του Πακιστανού Σαχτζάτ Λουκμάν, ο οποίος πήγαινε με το ποδήλατό του για να εργαστεί σε λαϊκή αγορά. Επεσε θύμα δύο ανδρών που επέβαιναν σε μηχανή. Αν και στο σπίτι του ενός βρέθηκαν 117 φυλλάδια της Χρυσής Αυγής, δεν έγινε περαιτέρω έρευνα για διασυνδέσεις.

Στις 13 Αυγούστου 2013 τα ξημερώματα, δύο μετανάστες στο Ηράκλειο Κρήτης δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από μηχανοκίνητη ομάδα μαυροφορεμένων ανδρών. Στον έναν έκοψαν τις φλέβες στον καρπό του χεριού, στον άλλον χάραξαν τον λαιμό, λίγο πάνω από την καρωτίδα.

Στις 28 Μαρτίου 2013, στο κέντρο της Ξάνθης, 30χρονος Ελληνας μουσουλμάνος τραυματίστηκε με μαχαίρι από μέλη της Χ.Α. Είχαν προηγηθεί επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2012 τρεις ημεδαποί επιτέθηκαν σε κουρείο στη Μεταμόρφωση Αττικής και χτύπησαν τους δύο υπαλλήλους από το Πακιστάν, ενώ τραυμάτισαν με μαχαίρι στην πλάτη τον Ελληνα πελάτη που αντιτάχθηκε στη ρατσιστική επίθεση. Στη συνέχεια οι τρεις ρατσιστές έριξαν βόμβα μολότοφ στο κατάστημα. Εχει ενδιαφέρον η εξέλιξη: οι δύο αλλοδαποί υπάλληλοι συνελήφθησαν και απελάθηκαν. Για τον έναν από τους τρεις επιτιθέμενους, που αναγνωρίστηκε, σχηματίστηκε δικογραφία (μετά την παρέλευση του αυτοφώρου), αλλά δεν κρατήθηκε. Στις 22 Σεπτεμβρίου 2012, σε τρεις διαφορετικές επιθέσεις μέσα σε δύο ώρες, ο ίδιος μαζί με δύο συνεργούς του «κατάφερε» να επιτεθεί σε επτά μετανάστες, τραυματίζοντας σοβαρά τουλάχιστον δύο με μαχαίρι στον θώρακα!

Στις 12 Αυγούστου 2012 τα ξημερώματα, ομάδα πέντε μαυροντυμένων κρανοφόρων οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτες και κραύγαζαν «Εξω από την Ελλάδα», σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, τραυμάτισε θανάσιμα στην οδό Αναξαγόρα 19χρονο Ιρακινό (αργότερα έγινε λόγος για Μαροκινό). Μετά ένα μήνα, ανακοινώθηκε ότι ο δράστης ήταν επίσης… αλλοδαπός.

Στις 17 Ιουνίου 2012, ημέρα βουλευτικών εκλογών και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ομάδα νεαρών με μαύρες μπλούζες απομονώνουν μετανάστη στις σκάλες του σταθμού «Αττική», τον ξυλοκοπούν και τον μαχαιρώνουν! Η βάρβαρη πράξη καταγράφεται σε ερασιτεχνικό βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Η επίθεση γίνεται μπροστά στα μάτια περαστικών, όπως και του άνδρα της ασφάλειας του μετρό, αλλά κανείς δεν αντιδρά. Στις 28 Μαΐου 2012, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωσης Εργαζομένων στους ΗΣΑΠ, ένας άνδρας φωνάζοντας «Δόξα και τιμή στη Χρυσή Αυγή» μαχαίρωσε αλλοδαπό σε συρμό του ηλεκτρικού. Η ένωση μιλούσε για τρίτο περιστατικό τους τελευταίους μήνες.

Την 1η Ιουνίου 2012, στον Νέο Κόσμο, τρεις μετανάστες (ένας Αλβανός και δύο Πολωνοί) δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια από ομάδα άγνωστων κρανοφόρων. Μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο νοσοκομείο, ενώ ο ένας είχε τραυματιστεί σοβαρά.

The post Απίστευτο! Τα μέλη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονταν σφάζοντας… πρόβατα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα