Απίστευτο: Γιατί άγγελος της Victoria εγκατέλειψε την πασαρέλα και πήρε τα βουνά! (ΦΩΤΟ)

Η πρώην Άγγελος της Victoria’s Secret και συγγραφέας του βιβλίου «I’m No Angel-From Victoria’s Secret Model to Rode Model», Κάιλι Μπισούτι, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους εγκατέλειψε το μόντελινγκ μολονότι βρισκόταν στην καλύτερη περίοδο της καριέρας της, ούσα περιζήτητη και ιδιαίτερα δημοφιλής!

«Είχα καταλήξει να αισθάνομαι σαν ένα κομμάτι κρέας. Ενώ μεγαλώνοντας πίστευα ότι τα μοντέλα αποτελούσαν τον ορισμό της ομορφιάς». Αυτό δήλωσε

στην New York Post η εντυπωσιακή 23χρονη που μεγάλωσε στο Λας Βέγκας με όνειρο να γίνει σούπερ μόντελ.

Το όνειρό της, έδειχνε να γίνεται πραγματικότητα όμως τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο για την Μισούτι, όταν μετά από την φωτογράφησή της στο FHM, εικόνες από τις οποίες βλέπετε εδώ, ο φωτογράφος της ζήτησε να πάρει μια ιδιαιτέρως προκλητική πόζα, την οποία και αρνήθηκε.

«Τότε συνειδητοποίησα ότι με πληρώνουν για να γδύνομαι και να ερεθίζω τους άντρες και όχι για να προωθώ τα ρούχα. Αισθάνθηκα σαν ένα κομμάτι κρέας. Πήγα στην κρεβατοκάμαρά μου, έπεσα στα γόνατα και άρχισα να προσεύχομαι. Την επόμενη μέρα ανακοίνωσα στον ατζέντη μου ότι σταματώ».

Κάτι που πρακτικά σήμαινε ότι η Μισούτι έχασε εκατομμύρια δολάρια καθώς διαδοχικά έφυγε από την Victoria’s Secret, αρνήθηκε να ποζάρει για το Sports Illustrated και δεν δέχθηκε να συμμετάσχει στο Dancing with the stars επειδή «Δεν ήθελα να χορέψω με κανένα πέρα από τον άντρα μου».

Πλέον η Μισούτι, οχτώ κιλά βαρύτερη, μένει με τον σύζυγό της κάπου στα βουνά της Μοντάνα, φτιάχνει μόνη της σάλτσες και γλυκά του κουταλιού, δραστηριοποιείται στην τοπική εκκλησία και δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα