Απίστευτη πρόταση της Ζ. Κωνσταντοπούλου πριν από λίγο στη Βουλή

Σήμερα στη Βουλή έγινε και αυτό… ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Γιοβανόπουλος έπρεπε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για κομματική δραστηριότητα και έστειλε συνεργάτη του να παρακολουθήσει την επιτροπή Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης της Βουλής

στην οποία όφειλε να παρευρίσκεται ο ίδιος. Υπενθυμίζουμε μάλιστα ότι οι εν λόγο συνεδριάσεις είναι επ’ αμοιβή!

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχοντας νωπή τη χθεσινή εμφάνιση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην επιτροπή εξωτερικών και Άμυνας μαζί με τους συνεργάτες και τους άνδρες ασφαλείας του, άδραξε την ευκαιρία και πρότεινε, ούτε λίγο ούτε πολύ, οι συνεργάτες των βουλευτών να μπορούν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις των επιτροπών!

Κύρια Κωνσταντοπούλου, ο ελληνικός λαός ψηφίζει συγκεκριμένα πρόσωπα για να ασκούν το νομοθετικό έργο και δεν ψηφίζει τους συνεργάτες τους. Την επαγγελαμτική επάρκεια των οποίων δεν οφείλει να γνωρίζει. Αν κάποιος βουλευτής έχει φόρτο εργασίας (για παράδειγμα δικηγορεί) και δεν μπορεί να ασκήσει το έργο για το οποίο τον τιμούν οι συμπατριώτες του μπορεί να παραιτηθεί και να έρθει ο επόμενος .
Και μπορεί συνεχώς να κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει το ρόλο του κοινοβουλίου ωστόσο θα μπορούσατε να μας απαντήσετε αν η εν λόγο πρότασή σας συμβάλει προς την κατεύθυνση αναβάθμισης του Κοινοβουλίου; Γιατί για εμάς μάλλον συνιστά υποβάθμιση.

Για να είμαστε τυπικοί, όπως οφείλουμε να είμαστε, θα γράψουμε ότι οι καταγγελίες σας πριν από λίγο στη Βουλή ότι υπάρχει παραπληροφόριση των δημοσιογράφων, δείχνωντας συγκεκριμένο Βουλευτή της ΝΔ με σχέσεις με μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα, δεν αναιρεί ούτε κατ΄ελάχιστον την ουσία της πρότασής σας. Για εμάς ακόμη και η παρουσία συνεργατών στο πλάι των βουλευτών στις εργασίες των επιτροπών συνιστά υποβάθμιση του έργου του Κοινοβουλίου.

ΥΓ: Και κάτι ακόμα, καλό οι συνεργάτες να μπορούν να χτυπούν και τις κάρτες των βουλευτών στις συνεδριάσεις των επιτροπών έτσι ώστε οι «εθνοπατέρες» μας να μην χάνουν και το μεροκάματό τους…

Keywords
Τυχαία Θέματα