Απήχθησαν, απελευθερώθηκαν και τώρα απελαύνονται!

Σε παράπηγμα αγροτικής τοποθεσίας της περιοχής Αγίου Γεωργίου Σχηματαρίου ανακάλυψαν χθες οι άνδρες του Α.Τ. Σχηματαρίου τα τρία νεαρά άτομα τα οποία πριν από έντεκα ημέρες είχαν πέσει θύματα απαγωγής για λύτρα.

Οι Συριακής υπηκοότητος απαχθέντες, ηλικίας 19, 20 και 22 ετών, είχαν πέσει θύματα ενός 52χρονου Πακιστανού ο οποίος και συνελήφθη και άλλων δύο συνεργών του, ενός 24χρονου ομοεθνή του και άλλου ενός 53χρονου Ινδού που καταζητούνται.

Οι δράστες απήγαγαν τα νεαρά παιδιά στις 9 Ιουνίου

από την περιοχή του Σχηματαρίου και τα κρατούσαν φυλακισμένα σε ένα χώρο στην ίδια περιοχή, που τον είχαν διαμορφώσει σε κρατητήριο, ζητώντας από τους γονείς τους ως λύτρα 2.500 ευρώ για τον καθένα, ποσό αδύνατον να συγκεντρωθεί από τις οικονομικά εξαθλιωμένες οικογένειες των θυμάτων.

Μετά την απελευθέρωσή τους οι Σύροι νεαροί διακομίστηκαν σε Νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Κατά την έρευνα που έγινε στο παράπηγμα όπου τα θύματα επί δέκα μέρες βίωναν ένα εφιάλτη, βρέθηκαν ένα ξίφος με λάμα 43 εκατοστών καθώς και τα ταξιδιωτικά έγγραφα όλων των απαγωγέων.

Η ταλαιπωρία όμως των τριών Σύρων νεαρών δεν τελειώνει εδώ, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα έχοντας εισέλθει παράνομα στη χώρα και τώρα βρίσκονται στη διαδικασία της απέλασης και προώθησης στην χώρα καταγωγής τους από την πολεμική κατάσταση της οποίας έφυγαν για να γλυτώσουν.

Πηγή: eviazoom.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα