Απειλεί ο Παπακωνσταντίνου…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π», ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου έχει αρχίσει να απειλεί «θεούς και δαίμονες» τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με

άνθρωπο του περιβάλλοντός του, διεμήνυσε τόσο στον κ. Παπανδρέου και την οικογένειά του, όσο και στον κ. Βενιζέλο ότι «είναι έτοιμος, με το που θα δει πως προχωράνε σε βάρος του και πως από την έρευνα απειλούνται τόσο ο ίδιος όσο και τα συγγενικά του πρόσωπα, αμέσως να δώσει περαιτέρω στοιχεία για κόσμο και κοσμάκη…».

Μάλιστα, ακούστηκε να λέει ότι «δεν πρόκειται να γίνω εγώ η Ιφιγένεια του πολιτικού συστήματος. Δεν πρόκειται να δεχτώ εγώ δίκες, κάμερες, χειροπέδες και προφυλακίσεις. Θα σας καρφώσω όλους και για όλα… Εμένα δεν θα μπορέσετε να μου κλείσετε το στόμα»!

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι αυτός που ζήτησε ως πρώτη «καλή ένδειξη» να μην υπογράψουν τα κορυφαία στελέχη του Κινήματος το κείμενο των «71» για τη σύσταση Προανακριτικής και ειδικά να μη φέρει αυτό τις υπογραφές των κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου.

Την ίδια στιγμή, όμως, προκειμένου να διασφαλίσει τις διακαείς επιδιώξεις του, φρόντισε να «διαρρεύσει» προς τις εισαγγελικές αρχές, μέσω ενός στενού του συνεργάτη στο πολιτικό γραφείο, με το πρόσκομμα ότι προτίθεται αυτοβούλως να καταθέσει, απαιτώντας την ανωνυμία του, όπως ο ίδιος ο νόμος ορίζει. Στοιχεία τα οποία, η ίδια πηγή λέει ότι «είναι καταφανώς επιβαρυντικά για την οικογένεια Παπανδρέου και δη για τους αδελφούς του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και για τη μητέρα τους, όπως όμως και για τον ίδιο τον κ. Γιώργο Παπανδρέου, κυρίως για συγκάλυψη και συνενοχή σε αξιόποινες πράξεις σε βάρος του Δημοσίου και της χώρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα