Απάντηση Μπένι σε Λοβέρδο – Χρυσοχοΐδη

Με αιχμηρό τρόπο και χωρίς να αφήσει τίποτα να «πέσει κάτω», απάντησε κατά τη δευτερολογία του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην κριτική που δέχτηκε από στελέχη του Κινήματος κι ειδικότερα από τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Πολιτικής και της Οργανωτικής Γραμματείας του Κινήματος.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με τη μη συμμετοχή

του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση τον Ιούνιο με πολιτικά στελέχη, ο κ. Βενιζέλος επικαλέστηκε σχετική απόφαση της Κ.Ο. και διερωτήθηκε εάν θα είχε αλλάξει δραματικά κάτι στους τομείς των υπουργείων για τα οποία επελέγησαν πρόσωπα που ήταν προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, ενώ φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: «Αν στη θέση του Λιβιεράτου στο ΥΠΕΚΑ είχαμε βάλει τον Μανιάτη και στη θέση του Τσαυτάρη στο Αγροτικής Ανάπτυξης είχαμε βάλει τον Λιβιεράτο θα άλλαζε εικόνα το ΠΑΣΟΚ;»

Όσον αφορά τις απόψεις που εκφράστηκαν περί επιστροφής των διαγραμμένων στελεχών, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι οι ίδιοι είχαν ζητήσει να τεθεί κομματική πειθαρχία για την τελευταία ψηφοφορία, όπως και η ψήφισή τους να γίνει με τη μορφή ενός άρθρου, ωστόσο στη συνέχεια δεν υπερψήφισαν.

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στις αντιθέσεις που είχαν εκφράσει δημοσίως στελέχη του Κινήματος με την κομματική γραμμή, λέγοντας ότι εκείνος δεν είπε τίποτα γιατί αυτά τα στελέχη υποστήριζαν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και θα ψήφιζαν τα μέτρα.

Ακόμη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τοποθετήθηκε κι επί της πρότασης του κ. Χρυσοχοΐδη για μετάθεση του συνεδρίου απαντώντας ότι αυτό πρέπει να πραγματοποιηθεί γρήγορα, προκειμένου να εκλεγούν και τα κομματικά όργανα.

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι είναι ευπρόσδεκτοι στο συνέδριο όλοι όσοι δεν έχουν δηλώσει ότι αποχωρούν από το κόμμα και έκανε ειδική μνεία στους Ανδρέα Λοβέρδο, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Άννα Διαμαντοπούλου και Χρήστο Παπουτσή, με τον οποίο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είχε πρόσφατα μια «πολύ ενδιαφέρουσα» συνάντηση.Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα